Egy öngyalázó, lusta és tehetségtelen depresszív roncs vagyok, de rájöttem, hogy ezt élvezem. Hogyan éljem le az életemet?
Bármelyik egyetemen el lehet szórakozni ennyi időt. Az elején még megyeget, aztán egyre rosszabb. Tanulás helyett buli, gépezés, és már el is indultál a lejtőn. Aztán vagy otthagyod, vagy eltengődsz még pár évig, mire sikerül befejezni.
#8 Üdv, kolléga! :)
"Tanulás helyett buli, gépezés, és már el is indultál a lejtőn."
Honnan veszed, hogy csak a nemtanulás lehet az oka? Én például a szakdolgozatommal szenvedek már fél éve idestova és még csak pár oldalt tudtam írni.
Menj el gyorsétterembe dolgozni szerintem. Ha nem élvezed az egyetemet sőt, úgy érzed, az államvizsga se jönne össze, szerintem hagyd.
Én pont az utolsó évemben lettem depressziós az egyetemen, akkor állapították meg, hogy Borderline-os vagyok. Halasztani akartam az egyetemen, de család nagyon erőétette, hogy csináljam csak végig. Szóval megcsináltam passzív félév nélkül.
Ha Te tényleg azt lérzed, hogy egy kínszenvedés, nem érdekel, hiába próbéálkoznál, nem sikerülne az államvzsga, tényleg hagyd. Majd idővel rájössz, mi az ami érdekelne, ha szeretnél megint tanulni. Addig pedig egy gyorsétrteremben ellehetsz. Nem fogod magad betegre keresni, de a semminél jobb.
"Ha nem élvezed az egyetemet sőt, úgy érzed, az államvizsga se jönne össze, szerintem hagyd."
Csak az a baj, hogy pokoli sok évet belefektettem államin és ha nem fejezem be, akkor a hallgató szerződés miatt fizethetem vissza a sok millió forintot. Egy 100-150 ezres melós fizetésből meg hogy a fenébe lehet visszafizetni, hogy máskülönben ne vigyék el a fejünk felől a családi házat?
Ha budapesti vagy akkor Aldiba menjél pénztàrosnak vagy menjél autót mosni.
Lóf**zt se kell tudni hozzá de elég sokat lehet keresni vele (a munka jellegéhez képest).
Tudsz mèg menni raktàrosnak meg call centeresnek de mindkét meló megterhelő mentálisan vagy fizikailag, szóval az után nem biztos hogy karsz majd játszani otthon. A gyárral is ez a helyzet.
Nem mindegy a kérdésed szempontjából hogy melyik szakon szívsz jelenleg és hogy melyik településen laksz, szóval ezt megírhatod nyugodtan. Akkor jobb válaszokat kapnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!