Nem lehetne hogy Magyarországon legalább a magányos emberek problémája megoldódhasson?
A magányos emberek problémája megoldására a több parbéli pad is megoldás.
Ott aki akar, beszédbe elegyedhet másik, hasonló problémával kűzdés miatt oda kiülőkkel.
Ha nincs a közelben ilyen pad, eléréséhez a rövidebb-hosszabb séta még egészséges is.
Aki viszont nem keseredik bele egyedülállóságába, nem érzi magányosnak magát.
Kedves kérdező.
Túl sokat akarsz. Rendezz akkor forradalmat, mert se ezzel a kormánnyal, se a jelenleg rendelkezésre álló politikus-készletünkkel nem fogsz ilyen dolgokat elérni.
Aki meg azt írta, hogy 1 ember, 1 fizu... hááááááát... azért elég sokan élnek minimálbérből és az alig, vagy még annyira se elég egy emberre. Ha azt nézzük pl, hogy saját lakást szerezni háttérszél nélkül majdnem lehetetlen, minimálbér mellett. Aki esetleg tud félretenni, nekik már van valami halovány esélyük.
Azzal nekem is a mindenem kivan, hogy az egyedülálló kb dögöljön meg, ha nem akar 2 gyereket rögtönazonnal. Hát én nem akarok, mert nem lennék jó szülő. Társas kapcsolatokban sem jeleskedem, ezért még az se játszik, hogy ketten elélünk gyerek nélkül. Ha nem lenne szakmám és nem keresnék jobban, mint a minimálbér, akkor gyakorlatilag nem tudnék megélni, mert saját lakásom nincs és nem is lesz (szülőknek sincs, nincs mit örökölnöm, mert nincs nekik se semmijük). Úgyhogy azért elég elkeserítő a helyzete az egyedülállóknak, ezt nehéz vitatni. De tényleg nem azzal kellene őket segíteni, hogy társat találjanak - van, aki nem is akar (pl én). Hanem hogy egyedül is képes legyen egy ember legalább átlagos szinten eltartani magát, albérletben, szakma nélkül, átlagos munkahellyel.
Deeee, ilyen nagyot én nem merek álmodni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!