Ha már munkahelyet nehéz találni, meg nehéz megélni Magyarországon, miért nem lehet legalább párt könnyen találni?
Párt van bőven, annyi van, hogy felsorolni sem tudjuk.(vicc:)
Azt, hogy élek, egyáltalán nem a politikusok határozzák meg. Szabad ember vagyok - azt teszem, amit jónak látok, azokkal barátkozom, akikkel jónak tartom a barátkozást, a szerelem meg néha-néha lesújt rám, mint a villám - még csak érintőlegesen sem a politika határozza meg.
Az én vezérem bensőmből vezérel!
Emberek, nem vadak -
elmék vagyunk! Szivünk, mig vágyat érlel,
nem kartoték-adat.
(József Attila)
nehéz munkahelyet találni? Ember MINDENHOL munkaerő hiány van, már a félszemű púposokért is kapkod a vasút, a boltok, a közintézmények, a mindenki. Akiben kompetencia volt, már nyugatra ment.
Párt sem nehéz találni, ha te vonzó vagy, és nem olyan nyomi, hogy még igy sem találsz munkát. A dolgok nem járnak alanyi jogon, el kell érni őket, mással versenyezve. Ha semmi nem megy, akkor meg talán jobb ha nem gyártasz még pár gyereket is.
Már elmentem, de visszatértem a szomorú kis kérdésedre...Igen, nehéz embernek lenni, nagyon nehéz. A párválasztás és a pályaválasztás pedig a két legnehezebb dolog az életben - most itt összekapcsoltad. Meg kell próbálni lépésről-lépésre a gondjainkat megoldani. Így túl sok együtt. És közben megtalálni a világ szépségét. Zenében, versben, a legjobb, ha megpróbálod te is kifejezni a gondolataidat, érzéseidet, rajzol, írj, zenélj, táncolj, énekelj.
"Oly szomorú embernek lenni
S szörnyüek az állat-hős igék
S a csillag-szóró éjszakák
Ma sem engedik feledtetni
Az ember Szépbe-szőtt hitét"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!