Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ha már munkahelyet nehéz...

Ha már munkahelyet nehéz találni, meg nehéz megélni Magyarországon, miért nem lehet legalább párt könnyen találni?

Figyelt kérdés
Vagy jobb így hogy húzzuk a falakat saját magunk és egymás elé?Nemcsak a politikusok hibája hogy így élünk.Mintha még élveznénk is hogy önthetjük az olajat a tűzre.
2018. nov. 12. 22:51
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Utolsó igen,jó munkaerőnek kell lenni.Hajtani kell azért a százezerért is.Szerintem ugyanannyi munkahely van most is mint tíz meg húsz éve.Ugyanoda is keresnek embereket valahol ugyanazért a pénzért mint tíz évvel ezelőtt.
2018. nov. 13. 10:52
 22/25 anonim ***** válasza:

Mindig különös nekem, mikor valakiről azt mondják: Elcsábította ezt meg ezt az asszonyt. Olyan, mintha azt mondanák valakiről, hogy: - Úszni tanította ezt meg ezt a halat...

Nem figyeltél anno irodalom órán, már Gárdonyi Géza is megírta, hogy csak jól kell kinézni.

2018. nov. 13. 13:57
 23/25 anonim ***** válasza:
Kérdező, elmúlt az a világ amikor munka nélkül lehetett pénzt keresni (azóta azt az időszakot nyögi az ország, meg lehet nézni a világnak az a fele hol tart, ahol ez működött). Egyébként hajtani ésszel, de érteni kell a szakmához és becsülettel elvégezni a munkát, ennyi már elég ahhoz, hogy sose kelljen aggódnod a munkahelyed miatt, ha ennél többet teszel az már cska előny
2018. nov. 13. 14:31
 24/25 anonim ***** válasza:

Kérdező! Miért vagy boldogtalan?

Mi a boldogság szerinted?

2018. nov. 13. 18:58
 25/25 A kérdező kommentje:
Azért vagyok boldogtalan,mert egyedül vagyok.Mindent egyedül kell megoldanom.
2018. nov. 13. 21:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!