Sok egyedülálló férfi él ma Magyarországon. Van, aki azzal akar vigasztalni, hogy sok férfi jár ugyanabban a cipőben mint én. Mit tegyen egy férfi, ha szeretne magának párt, de mindig falakba ütközik?
"de mindig falakba ütközik"
Mondjuk első lépésként menjen ki a lakából.
Keress külföldön. Meg fogsz lepődni az eredményen.
Én állás és párkeresés esetén is mindig ugyanazokba a falakba ütköztem idehaza. Állás esetén azt mondták hogy maga túl képzett, sok nyelvet beszél, tehát fogja magát és le fog lépni a mi feudális országunkból, nekünk meg olyan kell aki innen megy nyugdíjba. Párkeresés esetén szintén ezt hallottam, hogy mit akarok én egy csóró lánytól, lehet hogy maga később elvesz egy gazdag amerikai gyárost és a lánnyal itthon mi lesz.
Odakinn külföldön már nem hallottam ilyeneket. Tehát nem jó helyen keresed ebben biztos vagyok.
Aki tudatosan nem is keres ,és nem akar nőt az nem szerencsétlen.Annak nem kell, jól megvan nélküle és szarik bele az egész témába, egyedül érzi magát jól.
De aki akarna nagyon is nőt,tiszta beteg miatta , hogy nincs, és itt eszi a fene kérdéseket kreál állandóan e miatti bánatában, az bizony rakás szerencsétlenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!