Ha már munkahelyet nehéz találni, meg nehéz megélni Magyarországon, miért nem lehet legalább párt könnyen találni?
Állás, biztos megélhetés nélkül nehezen találsz párt.
Első körben önmagadra összpontosíts, helyezkedj el, majd utána meglátod, hogy a munkahelyen milyen gyorsan lehet ismerkedni.
Szemelyiseg fuggo! (Ha egy regenyt most egy mondatba akarok leirni miert van ez).
Bizonyos szemelyisegeknek konnyen megy, van akiknek nem!
En sosem voltam egy nagydumas csaj de csinos voltam ezert mindig buktak ram a pasik - igy nem volt egyoldalu a kudarc, legalabb parkapcsolatban sikeres voltam - bar utolag ezt is kitudnam kemenyen elemezni, de hogy felfigyeltek ram, az fix. Viszont, a szakmamban semmi siker. Kesobb talalkoztam valakivel akitol megtanultam (hosszu evek alatt) azt a SZEMLÉLETET ahogy az üzleti életben sikeressé lehet válni. 5 év kemény gyakorlás után azt mondom kapisgálom már mire van ebben a világban (nem csak a felszint kapargatva) szükség, ahhoz hogy érvényesülni tudj. Mióta ezt sejtem, sokkal de SOKKAL könnyebben kommunikálok, megtanultam azt a stilust, amivel kb mindenkinél be lehet vágódni, és ezt biztos vagyok benne, ha újra facér lennék, a párkapcsolat keresgélésben is borzasztó sokat segítene. ;)
TEHÁT, szerintem egy bizonyos látásmódot kell elsajátítanod, hogy sikeressé válj! Ehhez pedig az kell (tudom fura de mégis) hogy egy sikeres ember mellé szegődj, és ellesni a tudását. Mi az amit ő tud és te nem? Pl...
Magyarul, nem utálni kell a sikeres embereket a kaszanovákat stb, hanem tanulni tőlük. És ha rájöttél arra amire kell, menni fog és te is egy leszel a többi sikeres közül. ;)
Ezért nevetséges ha itt a kisfiuk azt hiszik auto es csak penz kell egy jo kapcsolathoz. Penz es auto max a blahan ejszaka a buszmegalloban fagyoskodo szerencsetlen putri csajnak kell, de egy inteligens ember (nő) nem ezen pörög.
Olyan alsó szinteken rezegni, akiknek ez a fontos vagy AZT HISZIK EZ SZÁMÍT borzalmas nagy csapdában vannak. Azt hiszik a pénzzel tudna boldog párkapcsolatot venni, pedig amig így gondolkodik csak boldogtalant tud összeszedni és borzalmasan gyatra minőségben élo meg azt, ha a másik nemnél próbálkozik. Ergo baromira nem mindegy ki hogy gondolkodik!
Nem muszáj elhinni...
Jó munkaerőből hiány van minden szinten, még a Tesco-ban is.
Ja, hogy jó munkaerőnek kellene lenni?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!