Ki lehet még jönni ebből a gödörből? Ha igen, hogyan?
nem tudom, miért gondolod, hogy nem vagy vonzó.33 éves vagy. a legtöbb nő a sminktől szép egyébként. Te is sminkelhetsz például, ha annyira nem tetszik az arcod. A teltebb nők is lehetnek csinosak, és sokan pont az ilyen anyuka-típust keresik.
Nem tudom, az a fajta nő vagy-e, aki szigorúan mindig túrabakancsot hord meg férfifrizurát. Ha igen, akkor próbálj máshogy öltözködni. Hétvégén menjetek el vásárolni, és magadnak is vegyél ruhákat. Játszóházba is adhatod a gyereket arra a pár órára. a hajadat meg növeszd meg legalább vállig, mert ha nagyon férfias vagy, az tényleg nem vonzó.
ha valaki egy évig nem kíváncsi rád, akkor azzal tényleg vesztes ügy erőltetni bármit is. lehet, hogy azért mondta le a randikat, mert eleve impotens. erre nem gondoltál, hogy esetleg nem is benned van a hiba?
a gyereked meg hamarosan már annyi idős lesz, hogy nem is akar veled játszani. Próbáld addig kibekkelni. És más anyukákkal is összeállhatsz, facebookon kereshetsz környékbelieket, akikben megbízol, és akikkel egymásnak segítetek. Én biztos ezt csinálnám. Mindenkinek jobb, még a gyerekeknek is, ha játszhatnak egymással.
Nem minden pasinak megy érzelmek nélkül. Ha 1 éve már beszélgettetek akkor vagy csak barátnak tekintett vagy hirtelen volt ez az egész és talán utólag neki is kellemetlen, ciki.
A többi csak kifogás, hogy miért ne mozogj bagy törődj magaddal:
Értem a lelkiismeret furdalásodat, de az apa tetteit/hiányát nem neked kell magadra vállalnod, sem pótolnod. A fiad nagyon okosan kihasználja ezt, és gyakorlatilag ezzel manipulál. Nem kell minden nap főzni sem, a gyerek eszik főtt ételt az óvodában/iskolában, este neki szendvics, esetleg amit magadnak saláta+csirke, az meg hosszas főzést nem igényel. Két napra is elkészitheted mennyiségileg.
Szerintem 5-6 évesen már megoldja a gyerek a pisilést és azt is hogy alacsonyan levő ételt kivegyen magának a hűtőből / vagy eleve odakészíted. És meg tudja érteni már azt is, hogy anya fél órát most tornázik (meg éhen sem halna). Előtte/utána pedig játszoltok, foglalkozol vele - a minőség számít nem a mennyiség. És igen, 1x-1x miért ne bíznád bébiszitterre, ha ezen a testi és lelki egészséged múlik? A gyereknek is jobb egy türelmes, boldog anya, mindenki jól jár.
Azon kéne inkább elgondolkodnod szerintem, hogy MIÉRT gyártasz kifogásokat magadnak, ahelyett, hogy tényleges megoldásolat keresnél, vagy lépéseket tennél. Mert hogy nem a fent leírtak a valódi problémád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!