Van itt olyasvalaki akinek sikerült kimászni a mély gödörből?
Hogy sikerült ? Én épp most kezdem a "változtatást" ehhez nem árt ha van motiváció ami olyanok története akik már kimásztak a magány gödréből. Ha ilyen ember vagy megírod hogy hogyan sikerült? Köszi. :)
25/f
Egyszeruen csak erot vettem magamon. Eldontottem, hogy elegem van a folytonos negativ gondolatokbol, erzesekbol. Abbol, hogy egyedul vagyok. Elkezdtem felkeresni regi ismerosoket, olyan embereket, akiket a multban talan elhanyagoltam. Es amint elkezdtem pozitivan allni a dolgokhoz, szinte minden jott magatol. Csak akarni kell, ez nagyon fontos! :)
22/L
Az 1-hez hasonló Szabó Péter-bérencekkel nem érdemes foglalkozni. A világ nem egy rózsaszín vattacukor-mezö csokoládépatakokkal- az élet igenis kemény, és nehéz. Nyilván vannak jó események, amiket észre kell venni.
Én is ebben a fázisban vagyok, szintén 25f. Ha akarsz, írj!
Szabó Péter bérencek. :D A motivációs trénerektől én is rosszul vagyok.
Tarts ki magadra számíthatsz csak. Az életben sok nehézségen kell keresztül menni. Állj fel ne síránkozz túl rövid az élet ahhoz. Nekem az segített,ha megértettem mi miért történt. Elfogadtam,hogy így kellett lennie. Sokat sétáltam elmélkedtem. Aztán azzal foglalkoztam,hogyan tudnék előrébb jutni. Lapoztam tovább léptem. "Örökké nem eshet!" Fel a fejjel mindig nézz előre. Ha leragadsz a gondoknál,lemaradsz a szép dolgokról is. Nem fogod észrevenni mennyi jó is érhet persze,ha engeded. Aztán újra jönnek nehézségek és kezded előröl. Ez az élet rendje. Utunkat csak úgy fejezzük be igazán,ha minden akadályt megoldottunk és minden terhet leraktunk. Sok sikert. :)
Na gyerekek, mert ez aztan pont azt mutatja, hogy nektek milyen retek kiegyensulyozott az eletetek :D En epp csak a dolgok napos oldalat nezem, ahelyett, hogy otthon a sarokban sirankoznek a sajat nyomoromon. Mindenki a sajat eletenek a kovacsa. Szoval nyugodtan lehet sirni, meg ujrafogalmazni, hogy mennyire szornyen nehez az elet. En inkabb elkezdem elni az eletet inkabb..
1. voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!