Van megoldás? (depresszió)
Kid volt neked az elhunyt személy?
(Egyébként fogadd őszinte részvétem...)
Szia, első kommentelő vagyok. Egyetértek az előző hozzászólóval, a pszichológus segíthet. Nem ő oldja meg, de utat mutat neked ebben a borzasztó helyzetben.
Te pedig fel fogsz állni, mert egy erős FÉRFI vagy, és meg fogod tapasztalni, hogy az élet akkor is szép, még ha sokszor fáj is... Ne add fel, képes vagy felállni!!;
Hú hát ez az első olyan kérdés ezen az oldalon ami megérintett. Én 27 f vagyok voltam én is depressziós pánikbeteg bár nem volt túl erős de az is elég volt.
Az hogy korán elvesztetted anyukád az nagyon kemény lehet, nekem még él de nem telik el nap úgy hogy ne gondoljak rá mi lesz ha egyszer meghal, hogy fogom kibírni. Szerintem sehogy és én is valami hasonló szintre zuhanok vissza, szóval ha lehet így fogalmazni előre is át tudom érezni a helyzeted. Mit lehet ezzel kezdeni? Valószínűleg semmit, egyszerűen vannak olyan emberek akik a hasonló dolgokat nem tudják feldolgozni. De egy pszichológus talán segíthet, legalább lesz akinek kibeszéld magad, plusz az idő ugye talán majd javít valamit. Kitartást és részvétem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!