Sokan vagytok egyedül barátok nélkül?
Figyelt kérdés
Én igen , van időszak mikor senki sem ér rá persze hiányzik a barát.2019. febr. 3. 15:14
1/17 anonim válasza:
Én is. De én sajnos sokszor nem is tudok kit megkérdezni, hogy ráér-e, mert nincs kit.
2/17 anonim válasza:
Egy barátom van, de vele sem sokat beszélek, mindig elfoglalt, éli a saját életét. Tehát igen, húzhatsz még egy strigulát.
3/17 A kérdező kommentje:
Ohh igen.
2019. febr. 3. 15:28
4/17 anonim válasza:
Egy barátom van csak de ő szinte sose mozdul ki.
5/17 anonim válasza:
Elég régóta vagyok egyedül és hogy őszinte legyek nem igazán vágyom rá, hogy legyen valakim aki nagy valószínűséggel az első adandó alkalommal hátbaszúr és a földbetipor. Jobb nekem egyedül.
6/17 anonim válasza:
Eddigi összes barátom érdekbarát volt, mivel már nem tudnak kihasználni, illetve már óvatosabb vagyok és nem ugrok, hogy kihasználhassanak, ezért nincsenek barátaim.
Harmincasként már sokat tapasztaltam ilyet.
7/17 anonim válasza:
Vannak barátaim, sok haver minden, de sokszor még is magányosnak érzem magam.
8/17 anonim válasza:
Igen, szerintem vagyunk így egy páran... :(
9/17 anonim válasza:
Detto.. van 1-2 olyan barát, akikkel csak neten beszélek néha, illetve ha esetleg úgy találkozok az utcán vagy valami.. illetve suliba is van 1-2 de csak semleges témákról beszélünk.. tehát olyan barát, akivel eltudnék menni bulizni, pletykálni, sokszor talalkozni illetve mindent megbeszélni, na olyan egyáltalán nincs. :(
10/17 anonim válasza:
Igen, mióta már nem köt össze minket az iskola és a legtöbben már más-más városban élünk, sokat kell nélkülöznünk egymást. Ez talán engem visel meg a legjobban, pláne, hogy most egy olyan időszak következik az életemben, amikor nagyon szükségem lenne a társaságukra.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!