Lányok akik egyedül vagytok, és vágytok egy társra milyen férfi mellett tudnátok elképzelni magatokat?
Külső Belső akár Egzisztencia vonatkozásában.
27F
Külső: magas, sportos, szőke... persze barna is lehet, nem lényeg.
Belső: magabiztos, jóindulatú, eszes.
L20
külsőre nekem a szőke haj kék szem nem túl magas átlagos testalkat de igazából akár a toltál ellentét se gond
belső kedves érzékeny
fontos hogy jót tudjunk beszélgetni megértsük egymást
lehetőleg legyen tőlem kicsit idősebb
21L
Külsőre csak annyi h fogjon meg benne valami, de már rájöttem h egy tök átlagos külsejű férfi is nagyon vonzó tud lenni ha megfelelő a személyisége. Nekem a legfontosabb h biztonságban érezzem magam ha vele vagyok, szeretem a férfias férfiakat, ne legyen papucs. Ha van humora az jó, ha nem untat és ha a hülyeségeivel nem kerget az őrületbe az is határozottan pozitív. Ne akarja megmondani mindig h mit csináljak, hagyjon levegőhöz jutni. A pénz nem érdekel, viszont ne legyen egy kétlábonjáró csődtömeg aki inkompetens mindenhez és képtelen boldogulni.
Nos...valószínüleg ezért nincs barátom jelenleg :DD
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!