Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Semmit nem találok unalmasabbn...

Semmit nem találok unalmasabbnak és nyomasztóbbnak a párkapcsolatban vagy házasságban élésnél, a gyerekvállalás pedig még taszít is. Miért is kéne félni a magánytól, mikor az valójában egy nagyon sokak által áhított életmód?

Figyelt kérdés
A magány nekem egy vágyott, minden áron elérendő, és megvalósítandó életcél, de mindenhol az erőltetett sajnáékozással találkozok a témában. Hülyének nézik az embert? Mert gondoljunk bele, nincs annál királyabb érzés, hogy hazamehetsz a saját tulajdonú lakásdoba, ahol csend van és nyugalom, úgy élhetsz ahogy akarsz, nem kötekedik veled egy lábszagú, szájszagú, hónaljszagú mindenbe belepofázó stb férj vagy egy szivola, irritáló, folyamatosan lelkiző, érzelmileg zsaroló nő, és a gyerekek sem visibálnak, ordítoznak, rombolnak körülötted. Lehet cukormázas nyáldumákat tolni, azért azt lehet tudni, hogy a legtöbb családban ez megy. Régen laktam együtt albérletben másokkal, és gyűlöltem minden pillanatát. ilyen kis lakótereken másokkal osztozni, akár családtagokkal is, természetellenes és emberiségellenes. Mégis úgy van beállítva, mintha mindenkinek ilyenekre kellene vágynia. Aki nem így él, azt fenyegetik, ijesztgetik. (pl öregséggel).
2019. jan. 28. 12:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
93%

Mi a kérdés? Az hogy "húú de jó neked egyedül!"? ÉS? Mit vársz? Vállveregetést? Legyen!

Jaj te miiiilyen ügyes vagy hogy egyedül is teljes életed van! Hurrá!

2019. jan. 28. 12:47
 12/18 A kérdező kommentje:
Ezzel nem is lehet betelni soha :DDD
2019. jan. 28. 12:51
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Az az álmom,hogy egyedül eljek es legyen egy kutyám!

Soha nem fog megvalòsulni.

Lègy boldog!!!!!

2019. jan. 28. 16:11
 14/18 anonim válasza:
Minek kell ilyet kiírni, most őszintén. Megerősítésre vársz, hogy de különleges vagy és minden ember fenyeget aki ezzel az életmóddal nem ért egyet? 😅Gratulálok, boldog egyedül élést, nem kell félni a magánytol, tiszta mindegy, hogy kutya vagy férj van melletted az öreg napjaidban, halálos ágyadnál.
2019. jan. 30. 00:06
 15/18 anonim válasza:

Valami nagy traumád volt együtt élésnél? Ugy hangzik.

En és a párom is vágyjuk a magányt, és mégis meg van oldva, hogy király együtt élni

2019. jan. 30. 00:09
 16/18 anonim ***** válasza:

Mert az ember nem arra van kitalálva.

Nem véletlenül depressziós az összes "hűdejóegyedüllenni" pszichopata. Aztán cseszheti, mert 50 évet elpazarolt az életéből.

2019. jan. 30. 15:32
 17/18 anonim ***** válasza:
Én egyedül élek a saját házamban, így érzem jól magam. 10 évig egyik exemmel laktam együtt, de elég is volt többször nem kérek az együttélésből
2019. febr. 13. 09:45
 18/18 anonim ***** válasza:
^ anekdotikus bizonyíték nem bizonyíték. :)
2019. febr. 13. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!