Semmit nem találok unalmasabbnak és nyomasztóbbnak a párkapcsolatban vagy házasságban élésnél, a gyerekvállalás pedig még taszít is. Miért is kéne félni a magánytól, mikor az valójában egy nagyon sokak által áhított életmód?
Öregen is ha nem él családdal, akkor kutyája van vagy macskája és azokkal dumál vagy a szomszédokkal...
Amúgy pacsi én is így vagyok, most cicám van, de majd lesz kutyám is valamikor :D Velük szívesebben foglalkozom :D Egyébként meg egy extrovertált ember vagyok, szeretek emberek közt lenni, de nincsen nekem kapacitásom egy párra is.
Megértelek, de azért azt hozzá kellene számolni, hogy nem mindenki egy házisárkányt, vagy címeres barmot akar maga mellé. Gyereket nem firtatom, azt adom én is. Irritálnak.
Viszont társadalmilag bele van kódolva mindenkibe a családalapítás. Ezért kérik számon ha nem így állsz te is hozzá
6: Azért nem mindenki ilyen. Sőt! A normálisabb emberek elfogadják, hogy nem mindenki ugyanúgy él, nem ugyanaz jó nekik.
A beszólogatósok általában nem boldogak, és attól érzik magukat jobban, ha mást szerencsétlenebb színben tüntethetnek fel. De velük meg nem kell foglalkozni. Ha lenne párod, családod, akkor valami más miatt kötnének beléd.
Az öregséggel folyton fenyegetőznek. Nem értem miért. Ha van családod, mi a garancia arra, hogy nem leszel öreg korodra egyedül? Semmi.
Én is laktam többekkel együtt diákként. Borzasztó volt. Utáltam. Pedig olyanokkal laktam, akiket alapból kedveltem.
Én ugyan házas vagyok, de a párom pont annyira introvertált, mint én, így nagyon jól elvagyunk. Ki-ki a saját kis világában. Sokak szerint ez furcsa, de nagyon jól megvagyunk. Biztosan nem bírnám egy olyan emberrel, aki folyton a nyomomban lenne, mindent együtt akarna csinálni és minden percet együtt kellene tölteni. Lenne közös Facebook profilunk. NEEEEEM.
Senkinek nem szabadna úgy élnie, ahogy azt mások elvárják. Azért van ennyi depressziós, lelki sérült ember, mert bizonyos vélt, vagy valós elvárásoknak próbálnak megfelelni.
Ha te felismerted, hogy erre van szükséged, akkor élj így. Ismerek olyan családokat, akik boldogok sok gyerekkel, mert ők ezt szerették volna és így kerek az életük. Örülök a boldogságuknak.
Nem vagyunk egyformák. Szerintem nagyon jó, hogy te ismered saját magadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!