Ez már önpusztító életmód? Mit tegyek hogy ha folyton ezt érzem?
Figyelt kérdés
"Nem érdekel,beletörődöm mindenbe,letojom az életem" Konkrétan mindent elrontott az életembe,és ez az érzés egyre nagyobb. Emberi kapcsolataim,és a tanulmányaim is tönkrement miatta, konkrétan az egész életem. Nem maradt senkim a családomon kívül. Eddig nem zavart,de már félig zavar,hogy nem tudok ebből kizökkenni. Hozzácsaptam egy alkoholproblémát,és drogproblémát is,ami megnehezített mindent. Egyszerűen halogatom az életemet,semmittevéssel töltöm el. A legnagyobb bajom,hogy még ilyenkor se tudok tenni saját magamért. Amikor a legrosszabb helyzetbe kerültem. Mélypontra. Sose tudtam tenni egy jobb életéért,pedig simán menne,ha cselekednék,csak bennem van,ez az érzés,és emiatt nem tudok se fejlődni,se előre haladni.2019. jan. 17. 21:18
2/4 anonim válasza:
Első, te meg tanulj meg írni!
Hát igen, szerintem ezt nevezik önpusztító életmódnak. Főleg a drog ès alkoholprobléma miatt. Szerintem fordulj pszichológushoz, vagy valami önsegítő körhöz!
3/4 anonim válasza:
Ez már határozottan önpusztítás. Akarsz tenni valamit ellene, vagy hagyod hogy felemésszen?
4/4 anonim válasza:
Sajnos mi ezen nem tudunk segíteni:( ,neked kell döntened, hogy akarsz e vagy sem változtatni ezen, ha igen akkor pedig állj a sarkadra,és tegyél ez ellen ! Első lépésben fel kereshetnél egy pszichiátert,és el mehetnél elvonóra! Tudom könnyű mondani de ha te nem változtatsz rajta,akkor semmi nem fog változni! Senki nem tud helyetted változtatni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!