Az rendben van, hogy pénzért vehetek tárgyat. De hogy bárminemű párkapcsolati tényezőt is a pénz befolyásolhat, az minek a jele az emberiségben? Milyen irányba haladunk ezzel?
Milyen dolog az, hogy a gyönyörű nők azért nem fekszenek le velünk, mert nincs elég pénzünk ?Meg hogy kifogásokat keresnek, abban akinek nincs pénze, ellentétben azzal, akinek van pénze? Szerintem nem a pénz határozza meg a személyiséget, vagyis legalább ugyanazon hibával rendelkeznek a pénzes férfiak , mint a pénztelenek. De ott mégis tanyát ütnek ezek a nők ahol pénz van, ahol nincs, ott meg mindig van kifogás, meg elmarasztalás. kár egy randi közben, vagy randi előtt. Most már az a bevett szokásuk, hogy kerülik a pénzteleneket, mert rájöttek, hogy alaptalan visszautasítás esetén nem ússzák meg a másik fél szókimondása nélkül. Így jobban járnak , ha alapból kerülik azt, akit nem tekintenek potenciális partnernek, vagyis körbejárják rafináltan kinél érdemes tanyát ütni.
Érdekes módon én egyik nőtől sem várom el, hogy fizessen, meg eltartson, meg felemelkedjek rajta. Nem azért, veszem le előtte a nadrágomat, mert bármi érdekem fűződik hozzá. Ők miért fordítva? És ezt globális szinten, minden férfi nevében kell érteni. Egyáltalán mit keresnek azon férfiak oldalán, akik teli vannak pénzzel? Mert, hogy nem a személyiségben megfelelőt az biztos, hiszen olyan megtalálható az egyszerű munkás emberek közt is. Amikor tengerpart mellett ,mert sportkocsi mellett pózolnak, az mit jelképez nektek?
Aha, én alakítottam ki a saját elképzelésemet. Nem az, aki szerint minden nő egy k***a, mert vele nem hajlandó lefeküdni egyetlen gyönyörű nő sem.
Mert neked nem párkapcsolat kell, hanem egy gyönyörű nő, akit megd*ghatsz. Pazar, de te mit tudsz adni ezért cserébe? Mert azt kötve hiszem hogy egy adoniszi külsővel rendelkező, értelmiségi, intelligens ember lennél, vagy gyengéd lennél egy nőhöz, udvarias, kedves, humoros... Mert ezzel a kérdéskiírással már leírtad a jellemedet, és az nem olyasmi, aminek egy nő a közelében szeretne tartózkodni.
És nem értek egyet a nőkkel, akik a pénzre utaznak, de na, ha meg már világi nagy szánalmas p*cs vagy, kellemes személyiség és belső tartalom nélkül, akkor jogos, hogy felmerül más elvárás azért cserébe hogy valakibe belemártsd a f*rkadat... Mert megsúgok egy titkot: a nők többsége nem dobja magát hanyatt attól, hogy megd*god. Nem erre vágynak. Kell nekik más is. Az szomorú, hogy a pénzért és ajándékokért fekszenek, sajnálom én is, hogy ilyen nők vannak, de valahol az is irreális hogy neked majd minden gyönyörű nő egyből bedől, mert te egy férfi vagy. Férfi van sok másik. Mitől vagy te bármivel különb, hogy pont neked tegyék szét a lábukat?
Valamint ha egy "gyönyörű nő kell d*gásra", akkor ne csodálkozz, hogy a k****kat látod és találod meg, mert ők valók dugásra. Párkapcsolatra normális, értelmes értékrendű nőket keres az ember, amikből szintén lenne bőven, de látszik hogy neked ők nem kellenek, meg sem látod őket, mert nem párkapcsolatot keresel, hanem csak az ösztöneid vezérelnek...
Emberek, feleslegesen tépitek a szátokat. A kérdező csak egy troll aki már két és fél éve* írja ki ezeket a kérdéseket napi-heti szinten, és csak 1-2 hetekre tűnik el míg kitiltják. Nem érdekli a válasz, csak el akarja érni hogy felháborodjanak az emberek és vitatkozzanak.
*
https://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=bomban%C5%9..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!