Az rendben van, hogy pénzért vehetek tárgyat. De hogy bárminemű párkapcsolati tényezőt is a pénz befolyásolhat, az minek a jele az emberiségben? Milyen irányba haladunk ezzel?
Milyen dolog az, hogy a gyönyörű nők azért nem fekszenek le velünk, mert nincs elég pénzünk ?Meg hogy kifogásokat keresnek, abban akinek nincs pénze, ellentétben azzal, akinek van pénze? Szerintem nem a pénz határozza meg a személyiséget, vagyis legalább ugyanazon hibával rendelkeznek a pénzes férfiak , mint a pénztelenek. De ott mégis tanyát ütnek ezek a nők ahol pénz van, ahol nincs, ott meg mindig van kifogás, meg elmarasztalás. kár egy randi közben, vagy randi előtt. Most már az a bevett szokásuk, hogy kerülik a pénzteleneket, mert rájöttek, hogy alaptalan visszautasítás esetén nem ússzák meg a másik fél szókimondása nélkül. Így jobban járnak , ha alapból kerülik azt, akit nem tekintenek potenciális partnernek, vagyis körbejárják rafináltan kinél érdemes tanyát ütni.
Érdekes módon én egyik nőtől sem várom el, hogy fizessen, meg eltartson, meg felemelkedjek rajta. Nem azért, veszem le előtte a nadrágomat, mert bármi érdekem fűződik hozzá. Ők miért fordítva? És ezt globális szinten, minden férfi nevében kell érteni. Egyáltalán mit keresnek azon férfiak oldalán, akik teli vannak pénzzel? Mert, hogy nem a személyiségben megfelelőt az biztos, hiszen olyan megtalálható az egyszerű munkás emberek közt is. Amikor tengerpart mellett ,mert sportkocsi mellett pózolnak, az mit jelképez nektek?
Egy másik 57% válaszoló.
Valahogy engem nem tud zavarni, hogy sok nő ilyen ahogyan te leírtad.
Egyszerű gyárimunkás és átlagos külsővel áldott meg a sors.
A hétvégénként a haverokkal mindèg becsajozunk. Nekem a csajozással nincs problémám és azzal sem, hogy a legtöbb nő a pénzes pasasok mellett vannak.
Ha ők így könnyebben tudnak élni akkor Isten áldja meg őket, amíg nekem nem ártanak addig nem zavar.
De mindég ismerek meg normális nőket akit saját magukat tartják el. Akkor ez csoda? Nem csoda. Több millió nő van a földön akik dolgoznak, de arról meg nem tehetnek, hogy te csak a "jó" nőket veszed észre.
És megköszönném a többi férfitársam nevében is, hogy fejezd be ezt a nők fikázását mert szégyent hozol a férfiakra a gyerekes nyafogásod végett.
Pacsi.
2: Attól még, hogy ezek a jó nők esetleg magukat tartják el, következik abból, hogy nem a gazdagokra vadásznak, vagy veled lefekszenek? nem. hát akkor hogy jön ez ide?
Lehet hogy neked nincs igényed arra, amit nem kaphatsz meg és ezért vagy ilyen, de ez már nem az én problémám.Te nem tartozol bele az érdekkörbe, ami az igazságot keresi. A nők pedig már túlságosan elvannak kényeztetve.
És az hogy jön ide, hogy fikázod a nőket? Miért nem foglalkozol a saját életeddel?
Az igazság az, hogy irigy vagy a többi férfire akik képessek maguknak párt találni, de te nap mint nap kiírod a gyülölköző kérdéseidet ez az igazság.
Nem is csodálom, hogy soha nem lesz senkid.
Szerinted a pasiknak miért nincs ingyen szex?
És miért mindig a pasik fizetnek egy nőnek a szexért és nem forditva?
Istenem gyere le.
Nem igaz, hogy ekkora szerencsétlen emberek vagytok, hogy a büdös életbe de nem tudtuk becsajozni?
Nehozzatok már szégyent a férfiakra.
Nem kell 200IQ legyen, hogy szexhez juss.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!