Az, aki azt állítja, hogy a családban minden rendben, hazudik! Szerintetek is?
Szerintem minden családban van ilyen vagy olyan probléma. Tökéletes család nincs.
Ti hogy vagytok ezzel? Mi a véleményetek?
Mivel a család egyénekből áll,így mindig van konfliktus.
Van tökéletes család,úgy hívják egyedülálló.
Nem, szerintem nem.
De szerintem a "minden rendben" nem is azt jelenti, hogy nincs probléma.
Mi nagyon figyelünk rá, hogy a problémák, amik felmerülnek, rendesen meg legyenek beszélve, és mindenre találjunk olyan megoldást, ami mindkettőnknek jó.
A külsős problémákat meg nem kell beengedni a kapcsolatba. Én nem beszélek pl az anyósommal. A párommal ez sosem okozott gondot.
Sőt, amióta együtt vagyunk, veszekedés sosem volt közöttünk. Persze, ha ezt mondom, jönnek a rossz nyelvek, hogy majd ha összeköltöztök.... Majd ha gyereketek lesz..... Mindkettő megtörtént, és minden változatlanul tökéletes. Dolgozni kell rajta. Mi pedig gondosan vigyázunk erre.
A tökéletes és a minden rendben nem ugyanaz.
Nekem pl tökéletes lenne, ha Hawaaii-n élnénk egy tengerparti házban- de a világon semmi gondom nincs azzal, ahol, ahogy most élünk, hiszen a ház elég nagy mindenkinek, a költségei nem megterhelőek, szép és nyugodt hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!