Ti szoktatok magatokkal beszélni? Volt olyan is hogy rajtakaptak volna? 23/F
Figyelt kérdés
Én szoktam azért is mert keveset beszélek emberekkel a szüleimen kívül. Szerintem normális a jelenség de annál égőbb mikor azt hiszem nem hallja senki és kiderül hogy mégis ott van valaki aki hallja. Egyszer így volt és az volt az ,, Úriember " reackiója hogy: ,, Na mi az megbeszélted magaddal? ".2018. nov. 20. 09:26
11/14 anonim válasza:
Ja, és kedves 9-es gyökér.. Inkább vagyok abnormális elmebeteg, aki elfogadja magát, mint a társadalmi nyomásoknak behódoló söpredék, akit kihasználnak.
12/14 anonim válasza:
Beszélgetni nem, csak ha valamit próbálok megérteni, és felmondom magamnak az információkat. Vagy ha valami nagy érzelmi hatás ér, például autó mögött. Vagy ha valamit olvasok, például most is olvasom amit írok.
13/14 anonim válasza:
11# De tényleg nem érzed az ellentmondást abban hogy ítélkezel azért mert én ítélkezem (amit egyébként nem teszek, de a normális igen is az, ami a többségre jellemző, a kérdező szerint az ő viselkedése normális, szerintem nem, ez nem ítélkezés, hanem egyet nem értés kérdése). Az, hogy skizofrén vagy nem mentség a rossz szövegértésre. Illetve ha tojsz mások véleményére akkor minek csinálod itt a fesztivált? Ha tényleg nem érdekelne mit gondolnak mások egyszerűen figyelmen kívül hagynád a neked nem tetsző véleményeket. Szerintem azért sipítozol, mert igenis érdekel, csak bírsz szembenézni vele.
14/14 A kérdező kommentje:
Én azt őszintén nem értem hogy egyeseknek hogy van erejük (leginkább mentális értelemben) vitatkozni az itt megszólalókkal. Én jelenleg nem vagyok leterhelve de még nekem sem jutna eszembe ilyesmi, így is elég dolog van az életben amin ki lehetne akadni, nem keresek és állok bele még többe.
2018. nov. 20. 20:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!