Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ti szoktatok magatokkal...

Ti szoktatok magatokkal beszélni? Volt olyan is hogy rajtakaptak volna? 23/F

Figyelt kérdés
Én szoktam azért is mert keveset beszélek emberekkel a szüleimen kívül. Szerintem normális a jelenség de annál égőbb mikor azt hiszem nem hallja senki és kiderül hogy mégis ott van valaki aki hallja. Egyszer így volt és az volt az ,, Úriember " reackiója hogy: ,, Na mi az megbeszélted magaddal? ".

2018. nov. 20. 09:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Legalább igazat adsz magadnak.
2018. nov. 20. 09:37
 2/14 anonim ***** válasza:
92%
Én azért szoktam, mert iszonyatosan kevés az értelmes ember.
2018. nov. 20. 09:38
 3/14 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem egyáltalán nem normális (bár nagymamám is csinálj), normális emberek le tudják játszani a belső párbeszédüket a fejükben.
2018. nov. 20. 09:59
 4/14 anonim ***** válasza:
62%
#3 egyeseknek jól esik mást bántani. Ítélkezni a gyáva jellemtelen férgek szoktak.
2018. nov. 20. 10:00
 5/14 anonim ***** válasza:
Magammal nem, magamban szoktam. Pontosabban csak hangosan gondolkodom.
2018. nov. 20. 10:19
 6/14 anonim ***** válasza:
Szoktam magamban beszélni, szerintem többségünknél is előfordul ez olykor. Általában valamilyen feladat elvégzése közben nyugtázom, hogy "Akkor ezt még ideteszem." Vagy bevásárláskor morfondírozok, mit is kell még vennem vagy felkiáltok, hogy "Jajj, lemaradt a spenót!" Ezek azért nem olyan szintűek, amikor valaki lenyom hangosan egy órás monológot magának, az már felettébb furcsa :D
2018. nov. 20. 10:29
 7/14 anonim ***** válasza:
Igen, rendszeresen. A "lebukás" hála istennek csak otthon jellemző, de már megszokták tőlem. Tudják, hogy időnként enyhén zizi vagyok. :D
2018. nov. 20. 10:39
 8/14 anonim ***** válasza:
Amikor erősen kutatok az emlékeimben valami után, vagy ha rájövök egy megoldásra egy feladatnál, amivel sokat szöszöltem, vagy ha benéztem valamit, és megtalálom, hol szúrtam el, előfordul. :-) Hülyének még nem néztek miatta, más is csinálja, ahogy észrevettem.
2018. nov. 20. 10:58
 9/14 anonim ***** válasza:

4# Tudod értelmezni a szót, hogy "normális"? ez nem tolerancia kérdése, az hogy valami normális e vagy sem nem függ attól, hogy az emberek hogy állnak hozzá a dologhoz.

Továbbá nem nézem ki belőled ezt a szintű logikát, szóval rávezetlek: Az utolsó mondatoddal magadat szidod, tudod e? (Hisz ítéletet fogalmazol meg az ítélkező emberekkel kapcsolatban.)

2018. nov. 20. 11:42
 10/14 anonim ***** válasza:

#9 NINCS OLYAN HOGY NORMÁLIS!!!

Minden ember különbözik egymástól, ne ítélkezz senki felett, te se vagy jobb senkinél.

Ki az atyaúristen vagy, hogy eldöntsd, hogy 'jajjj nómális, nemnómális'?!

Leszarom a normalitást meg a társadalmi nyomás!

Én skizofrén vagyok meg autista és elfogadom magam. Lehet, a magadfajta konzervatív konformista normalitásmániás birka szerint másnak kellene lennem, mint, aki vagyok, de L. E. S. Z. A. R. O. M. mindenki ítéletét!

😜

2018. nov. 20. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!