21 éves vagyok, sosem volt még barátnőm, nagyon kivagyok, elkezdtem cigizni, és vagdosni magam, pedig eddig sose csináltam, mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
Pszichológus, pszichiáterre gondoltam, de nem tudom megfizetni, és a szüleim se tudják. Ja és azt is hozzátenném, hogy barátaim sincsenek :/2015. márc. 6. 10:20
1/13 anonim válasza:
Azt tanácsolom, hogy szerezz barátnőt. Mégis milyen válaszra számítasz ezen kívül?
2/13 anonim válasza:
Istenem...szép idő van (ha úgy nézzük süt a nap) menny el egy parkba vagy nem tudom ismerkedj, barátkozz. Ha ide írsz attól se barátaid se barátnőd nem lesz. Szedd össze magad.
3/13 A kérdező kommentje:
jó válasz 1. xd de nem ilyenre számítottam :) Félek barátkozni, beszélni, mert már sokszor, vagyis mindig elutasítottak xd Nincs önbizalmam :/
2015. márc. 6. 10:29
4/13 anonim válasza:
Keress valami komoly hobbit, foglald el magad. Én is ezt csinálom és nekem segít. :-)
5/13 anonim válasza:
Sztk-s pszichológus, ingyen van.
6/13 A kérdező kommentje:
komolyan? az utolsó válaszolónak nagyon köszönöm, de a többieknek is :)
2015. márc. 6. 11:19
7/13 anonim válasza:
Igen, tényleg ingyen vannak, bár oda ritkábban is tudsz járni.
8/13 anonim válasza:
Minek vagdosod magad???? Egy életre meglátszik a nyoma! A gyerekeidnek mit fogsz mondani??? "Apának nem volt nője és vagdosta magát!"
Állj fel a géptől és lépj ki az ajtón!Minden nap! Kint várhat csoda,de a négy fal közt nem!!!
9/13 anonim válasza:
21 évesen hogy nincsenek barátaid általános vagy középsulibólse? Te eddig gépeztél?
10/13 anonim válasza:
Utolsó: nekem se maradt egy barátom se suliból, felnőttünk (vagyis inkább én), közös téma sincs már. Pedig én aztán nem gepeztem, van, hogy egy hónapig be se kapcsolom.
Kérdező: próbálj először neten ismerkedni, ez nekem segített, sokkal könnyebben tudok élőben beszélni emberekkel :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!