21 éves vagyok, sosem volt még barátnőm, nagyon kivagyok, elkezdtem cigizni, és vagdosni magam, pedig eddig sose csináltam, mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
Pszichológus, pszichiáterre gondoltam, de nem tudom megfizetni, és a szüleim se tudják. Ja és azt is hozzátenném, hogy barátaim sincsenek :/2015. márc. 6. 10:20
11/13 David82 válasza:
a pszichológus nem sokat ér. felír valami vackot, aztán szedjed. ja, jól írta amaz a válaszoló, hogy találnod kéne valami elfoglaltságot. persze az sem könnyű dolog. de ne vagdosd magad, és ne is árts önmagadnak.
12/13 anonim válasza:
Önkéntes munka,hogy hasznosnak érezd magad.Ott biztos találkozol emberekkel,akik másokkal törődnek,hiszen azért mentek oda.Törődni fognak veled is.
Ha emberekkel gátlásos vagy,mehetsz állatokhoz önkéntesnek is,rengeteg elhagyott kutyus várja,hogy valaki megsétáltassa időnként.
Ki tudja,talán meg is szeretsz egyet,örökbefogadod,máris van pszichológusod.
Kutyasétáltatás meg könnyű ismerkedni,azt mondják.
13/13 anonim válasza:
Szívesen beszélgetek veled, bár nem vagyok orvos, de elég empatikus vagyok, szóval rá tudok hangolódni mások bajaira érzéseire... Ha gondolod, fontold meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!