Ritka típusú emberek! (INTJ-k, INTP-k, INFP-k és INFJ-k)! Ti hogyan találtok magatokhoz való társaságot?
Kati53:
A superiority complex az tipikus NTJ dolog. :D
Most hogy így belegobdolok, szerelem, barátok, még gyerek is intj és infp halmazból áll.
Intj vagyok. A sors segétségével találtam boszonylag megfelelő partnereket.
Beszélgetek. Aztán vagy kialakul a barátság valakivel, vagy nem. A kedves, de egyenes emberek társaságát keresem, lehet különc, bohókás is, de jó ember legyen, az a legfontosabb. A rideg, fellengzős, vagy épp szemtől szembe behízelgős közben hátbatámadós, a harsány, kultúrálatlan alakokat kerülöm!
A barátságaim megtartása sajnos nehéz, mert hajlamos vagyok begubózni és kényelmesen várni, hogy majd a másik keres, ha kíváncsi rám. Bár általában ügyesen bemagyarázom magamnak, hogy úgysem kíváncsi rám senki és a barátságok legtöbbje itt el is akad. Próbálok változtatni, nem könnyű.
INFJ-T jött ki itt. Azt nem tudom a kötőjel utáni betű mit takar, még sose néztem ennek utána részletesebben.
Amúgy kb. sehogy, nincsenek már barátaim xd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!