Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ritka típusú emberek! (INTJ-k,...

Ritka típusú emberek! (INTJ-k, INTP-k, INFP-k és INFJ-k)! Ti hogyan találtok magatokhoz való társaságot?

Figyelt kérdés

2018. nov. 9. 15:32
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
53%
Kati53: Ne akadj fenn rajta, mi xNTJ-k kissé arrogáns népség vagyunk... :D
2018. dec. 13. 19:12
 52/59 anonim ***** válasza:
84%

Kati53:

A superiority complex az tipikus NTJ dolog. :D

2018. dec. 14. 14:19
 53/59 anonim ***** válasza:
28%

Most hogy így belegobdolok, szerelem, barátok, még gyerek is intj és infp halmazból áll.

Intj vagyok. A sors segétségével találtam boszonylag megfelelő partnereket.

2019. jan. 27. 21:59
 54/59 anonim ***** válasza:
15%
Nem olvastam végig a válaszokat, talán valaki már írta, de mik ezek a rövidítések?
2019. jan. 27. 22:14
 55/59 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Őszintén szólva nem is vágyok társra ill. szociális kapcsolatokra.
2019. febr. 7. 12:19
 56/59 anonim válasza:
80%
INFP vagyok. Sehogy. De amúgy intuíció alapján elvileg tudsz, ha hasonló problémával küzdesz. Én sokszor, ha az utcán elmegy mellettem valaki, arról is tudom (érzem), hogy lehetne-e hozzá közöm. Elég konkrét érzés, felismerem azokat, akik szóba jöhetnek. De sajnos a kapcsolatteremtés képessége teljesen hiányzik belőlem, rohadt ügyetlen vagyok, így még a rokonlelkekhez sem tudok hidat verni, max hülyét csinálok magamból. Marad az olvasás, meg a pia. Szóval azt is válaszolhatnám, hogy a könyvtárban: Hamvas Béla, C.G. Jung, Nietzsche, Dosztojevszkij, Gabriel, Garcia Marguez, Nicolás Gómez Dávila. Ők azt én társaságom. Ezek mennek, meg a száraz fehér.
2020. febr. 16. 19:16
 57/59 anonim ***** válasza:
49%

Beszélgetek. Aztán vagy kialakul a barátság valakivel, vagy nem. A kedves, de egyenes emberek társaságát keresem, lehet különc, bohókás is, de jó ember legyen, az a legfontosabb. A rideg, fellengzős, vagy épp szemtől szembe behízelgős közben hátbatámadós, a harsány, kultúrálatlan alakokat kerülöm!

A barátságaim megtartása sajnos nehéz, mert hajlamos vagyok begubózni és kényelmesen várni, hogy majd a másik keres, ha kíváncsi rám. Bár általában ügyesen bemagyarázom magamnak, hogy úgysem kíváncsi rám senki és a barátságok legtöbbje itt el is akad. Próbálok változtatni, nem könnyű.

2020. ápr. 21. 19:00
 58/59 anonim ***** válasza:
49%
Ja és INFP. előző voltam
2020. ápr. 21. 19:00
 59/59 anonim ***** válasza:
76%

[link]

INFJ-T jött ki itt. Azt nem tudom a kötőjel utáni betű mit takar, még sose néztem ennek utána részletesebben.

Amúgy kb. sehogy, nincsenek már barátaim xd.

2020. ápr. 22. 01:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!