Mennyire zavar titeket ezeknek a típusoknak a magas Fe/Fi funkciója? Nyilván csak úgy általánosságban kérdezem, hogy mit gondoltok róluk, hiszen az ugyanabba a típusba tartozók között is rengeteg különbség lehet.
Intj vagyok. Abszolút nem izgatnak. Igazából az enyémen kívül egyik személyiség típus sem, az enyém is csak azért mert odákat zengett rólam, hogy milyen tökéletes vagyok
2018. szept. 16. 19:46
2/9 anonim válasza:
INFJ vagyok. Kíváncsian várom, mit gondoltok rólan!😀
2018. szept. 16. 19:48
3/9 anonim válasza:
Nekem tetszik! Én INTJ vagyok és INFJ a barátom.
2018. szept. 16. 19:50
4/9 Metionin válasza:
Intj vagyok. Ugyanúgy leszarom őket, mint mindenki mást :D
2018. szept. 16. 19:52
5/9 anonim válasza:
INFP vagyok, és tartózkodom, elvagyok a kis világomban. :)
2018. szept. 16. 21:03
6/9 anonim válasza:
INTJ vagyok, sokak szerint már-már félelmetesen sablonba illő, hasonlóan erős Te- funkcióval. A gondolataim részben felemásak. Jól el tudok velük csevegni alkalomadtán, inkább az INFJ-kkel, de van valami az összes F-dom/aux funkciót használó típusban, ami hosszú távon kihoz a sodromból. Pláne azért... mert nem lehet velük olyan fesztelenül vitázni, mint mondjuk egy ENTJ-vel vagy egy ENTP-vel, mert nincs bennük se vitázási kedv, se versenyszellem, hamarabb megsértődnek egy olyan elmésebb megjegyzésen, amit egy ENTJ mondjuk fel sem vesz. Nem látok olyan közös pontokat a működésünkben, ami mélyebb szimpátiára adhat okot, nem elég... logikusak és kemények nekem. Túl könnyű őket úgymond elnyomni, hogy érdekesnek találjam őket. A tipikus F-es kitörésektől meg, amikor leállnak hisztizni, ha a kis ideáljaikba belerondít a valóság, a falnak megyek ':D
2018. szept. 19. 01:00
7/9 A kérdező kommentje:
#6: Az INFJ-kre úgy is szokás hivatkozni, hogy "the most thinker of the feelers". Sokkal hűvösebbnek tűnnek egy átlag F-nél, részben a Ni-dom miatt, részben pedig mert az érzelmi beállítottságuk ellenére keresik a dolgok között a logikai összefüggéseket is (Ti funkció). Sokkal inkább az ESFJ-kre jellemző, hogy mindenen megsértődnek és hamar felkapják a vizet.
2018. szept. 19. 13:59
8/9 anonim válasza:
Kérdező:
Nem olyan tipikus hisztire gondoltam, mint amit az ESFP vagy az ESFJ csinál... de vannak olyan fajta visszafogottnak tűnő kis kirohanásaik, amik láttán egy INTJ - legalábbis ez az INTJ -a fejét fogja. Például csinálnak valamit, mondják, hogy de jót akartak vele, mégse sült el jól. Reakció? "Vezeklésként" faképnél hagyjék azokat, akit érintett a tette, és ha lekönyörgik nekik a csillagokat az égről, ezt akkor se rekeszti be, ameddig ő úgy nem gondolja, hogy elég volt, hogy felszabadult. Egyébként nem is a konkrét típus lenne zavaró a már általad is leírtak miatt... de ahogy azt egy INFJ ismerős is mondta, kevés a teljesen ép, egyáltalán nem sérült INFJ, másrészt egy vita-orientált NTJ-nek piszkosul frusztráló, ha nem lehet eleget tenni erre a vitára vonatkozó igénynek... mert az INFJ inkább hagyja magát csak, hogy mindenkinek jó legyen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!