Hogy jöjjek ki innen?
Figyelt kérdés
Már kb 2-3hónapja nagyon magam alatt vagyok. Nem sikerült az éretsegi, tanfolyam nuku. Munka még nincs. És hát barátaim sincsenek. Szóval nagyon nincs kedvem már felkelni se...
Valaki tud tanácsot adni?
2018. okt. 10. 19:37
1/6 anonim válasza:
Az érettségit mindenképp próbáld meg letenni, enélkül csak 8 általánsod van. Ha szeretnél beszélgetni írj nyugodtan.
2/6 anonim válasza:
Osztom az első válaszát, csak mert elsőre nem sikerült, még nem kell felégetni azt a hidat:) Egyébként nekem is írhatsz ha akarsz
3/6 anonim válasza:
Érettségit csináld meg. Aztán ha lesz keress valami OKJ-t és menj el rá :D Vagy ha adódik munkalehetőség akkor oda. Amihez kedved lesz
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, ment a zöld pacsi mindenkinek.
Amúgy le maradt : 19L
2018. okt. 11. 08:32
5/6 anonim válasza:
Mindenképp érettségizz le. Ez legyen az első prioritásod.
Utána ha úgy érzed, keress munkát, azért az egy érettségivel könnyebb, mint nélküle.
Barátkozni meg nem lehetetlen közben, ki kell mozdulni, új embereket megismerni, nem bezárkózni. Akár ha van olyan barátod akivel középiskola óta elszakadtatok és úgy érzed újra jóban tudnátok lenni, megpróbálhatod, veszíteni valód nincs nagyon.
6/6 anonim válasza:
ismerős helyzet nagyon.hasonló kép vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!