Miért kell nekem mindig egyedül lennem?
Az egész életem romokban. Mindig egyedül vagyok és ugy érzem ez sosem változik meg. Emlékszem 12 évesen a tanárok beszélgettek rólam hogy mindig egyedül álltam az iskolai udvaron a szünetekben mig a többiek játszottak. Egyszer meg több tanár is kijött és engem néztek hogy egyedül állok a szünetekben az iskolai udvaron. Volt hogy valamikor oda akartam valakihez menni és szó szerint elzavart. (Kb 11 évesen) Tudom ezek nagyon rég történtek, de nem tudom kiverni a fejemből. Most is ugyanugy egyedül vagyok. Azt a szót hogy barátság én soha nem tapasztaltam meg.
21/F
Keress valakit, aki szintén magányosnak érzi magát.
Én is hasonlóan éreztem - érzek mint te.
Társaságban különálló, magányos vagyok, de a kettesben történő beszélgetéseket, sétákat nagyon kedvelem.
Valami hobbi vagy bármi alapján olyat találj, akivel érdeklődési körötök hasonló.
De már irtam hogy senki se akar velem lenni. Kiskorom óta taszítom az embereket.
Az, hogy most így érzed, meg a múltban is ez történt, nem biztos, hogy ez a jövőben is így lesz.
Ha ezt alapul véve így állsz hozzá akkor nehéz lehet változtatni.
Az, hogy a múltra gondolsz: "ez mindig így volt" stb, az a változást nem segíti elő. Egyébként teljesen megértem, hogy ezeket az érzéseket, gondolatokat nem lehet elfelejteni, illetve nehéz.
Ha van lehetőséged és kedved pszichológust felkeresni, a vele való beszélgetés is segíthet ráj9nni, hogy miért van ez a probléma.
Pszichológus beszélget veled, nem ad gyógyszert (nem is adhat, nem orvos).
Az irasod alapján elég negatívan állsz a dolgokhoz. Alapjában véve én bárkivel szívesen beszélgetek, szinte bármilyen témában, DE amikor valaki pesszimista emberrel találkozom, aki úgy érzem nem is akar a felfogásán változtatni, akkor azzal nem szívesen beszélgetek sokáig, mert elveszi a vidámságomat, az életkedvemet.
Lehet hogy ez bunkó dolog.
Az ilyen tanátokat összegyűjteném, kitenném egy szigetre és atomot dobnák rájuk.
Szégyen ami itthon megy.
De a szülők is elférnének a szigeten, azthiszem.
Én szívesen lennék veled. Ha pesti vagy, írj.
26f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!