Nem tudom hogyan tovább. Úgy érzem egy barátnő lenne az aki segíthetne rajtam. Mit tegyek?
Nagyon egyedül érzem magam, és mindig arra gondolok ha lenne barátnőm akkor annyira boldog lennék az életben. Akiket ismerek lányok, azok közül csak egy, (max2) lány olyan aki bejön de ő velük sajna nem jött össze semmi. Utcáról leszólításhoz nincs sok bátorságom és nem tudom hol ismerkedhetnék még lányokkal.
(16/f)
A hormonjaid szórakoznak veled, emiatt tényleg jobb érzés lesz, ha összejössz valakivel, de egyrészt ez időleges, másrészt ha vakon rohansz bele az egészbe, akkor könnyű egy őrült (pl. borderline-os) csajjal összejönni, aki utána könnyedén tönkreteheti az életed.
Nézz utána a red flageknek MGTOW körökben, és akkor sokkal valószínűbb, hogy elkerülsz egy csapdát!
Ez szép és jó, de gondolod van még olyan aki nem esik bele abba a hibába hogy ha még normális is, olyan akar lenni mint a többi csaj aki "menő" stb? Ez a magamutogató stb nekem kicsit se jön be, ezért nem is volt még barátnőm. És nem is lesz :D De ne erőltesd mert az erőltetett meg semmit se ér szerintem. Zenével el tudod foglalni magad.
Rammstein egy kis német metál, vagy Primal Scream és tiéd a világ man :D
/KorodbeliSenki F/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!