Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hiányzik egy barátnő az...

Hiányzik egy barátnő az unalmas életemből, hogyan ismerekedjek?

Figyelt kérdés

Egy csalódáson vagyok 80-90%-ban túl, ami 1 hónapja történt. De még most is fáj, hogy beképzeltem, hogy végre találtam egy lányt aki szeret de nem...

Mikor elment és kijelentette nem akar megbántani... Akkor potyogtak a könnyeim, de rá egy hétre elmentem szórakozni és totál leittam magam és 4 csajból 3 elzavart, kinevetett a dumámmal együtt, 1 aki megsajnált és lelket öntött belém, de szégyelem, hogy sírtam előtte.

Nem igazán gondolom, hogy bejönnék neki és nem igazán érdekel nem érzek iránta semmit. Nem tudom ráírjak e van e kedve találkozni...

Vagy nézzek más lányt, vagy menjek el szórakozni...

2018. aug. 14. 21:53
 1/3 anonim ***** válasza:
28%

Önsajnáltatással akartál becsajozni? 😃 nem csoda, hogy elzavartak. Az az egyetlen szerencsétlen lány is olyan, aki nem bír nemet mondani senkinek, szerencsétlenségére 😃

Ha kapcsolatot akarsz, akkor mindenképp azt kellene megmutatnod, hogy jó vagy. A jó oldaladat. Aki tud humoros lenni, és van önbizalma. Tehát nem azért unalmas az életed, mert nincs barátnőd, hanem azért nincs barátnőd, mert unalmas vagy! El kell boldogulnod magadtól is, egyedül is kellene tudnod olyan dolgokba-kalandokba belevágni, amik boldogítanak. Ha meg barátaid is vannak, akkor nagyon kinyílik a kapu. Az önbizalom sem más, csak gondolkodásmód.

Szórakozóhely meg az utolsó, ahol ismerkedni próbálnék. Milyen más lehetőségeid vannak?

2018. aug. 15. 07:15
 2/3 anonim ***** válasza:
Hogy ketten unatkozzatok?
2018. aug. 15. 17:36
 3/3 anonim ***** válasza:
Pofozz már magadba egy kis életet :D
2018. aug. 21. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!