Hogyan legyek jó egyedül?
Jelenleg elég nehéz helyzetben vagyok, mert nincs senkim, a szó szoros értelmében.
Persze, ott van a családom, de ők nem jöhetnek velem az iskolába, ott tökegyedül kell helytállnom. A nyáron két emberrel tartottam a kapcsolatot, kb. háromhetes rendszerességgel élőben is találkoztam az egyikőjükkel, de mindketten másik osztályba járnak, max. annyit tudok tenni, hogy szeptembertől majd mindig átlógok hozzájuk a szünetekben. Nem is merem őket barátoknak nevezni, inkább "ismerősök, akikkel kicsit jobban megvagyok" (anyu mindig elszomorodik, amikor így hívom őket).
Az osztályban viszont full egyedül vagyok.
A lány, aki ezelőtt a legjobb barátom volt, otthagyott egy olyan lánycsapatért, akik nagyon nem bírnak engem, anno mindig igyekeztem velük jóban lenni, de egyszer annyira megaláztak, hogy már egyáltalán nem merek próbálkozni. Fogalmam sincsen, ki mellé fogok ülni, jó eséllyel egyedül, vagy beültetnek valaki mellé, aki ezt nagyon nem akarja. Majd biztosan fogok próbálkozni kijönni valakivel, hogy ne legyek ennyire átkozottul egyedül, hogy ha lebetegednék az év során, legalább az átkozott leckét el tudjam majd kérni.
Most úgy vagyok ezzel az egésszel, hogy majd valahogy fogcsikorgatva kibírom, a szünetekben meg találkozom ezzel a két emberrel, de nagyon jól esne pár tanács. Akik hasonló helyzetben vannak, azok hogy tudnak megbirkózni az ilyen helyzetekkel? Nem is a barátkozásra kérnék tanácsokat, már beletörődtem abba, hogy "loner" vagyok, csak érzelmileg nem vagyok egyáltalán felkészülve a kezelésére. 16/l
" nincs senkim, a szó szoros értelmében. Persze, ott van a családom "
??
Utolsó: a szüleim nem éppen azok, akik annyira mellette állnának az ilyen helyzetekben. Összehoztam egy szép oximoront, sorry.
Egyébként a többieknek köszönöm a válaszokat :)
Nem kéne arra bíztatni, hogy buliba járjon! Ne akarj ribit csinálni belőle, már bocs! Kérdező: Korod beli vagyok, pont az ilyen majmok miatt lettem magántanuló 5.től, és 6 éve SENKIM sincs. Ha van mivel lefoglalnod magad, akkor talán elég az, de ha kell valaki, akkor fontold meg kit nevezel "barátnak". Próbálkozni meg nem kell, majd jön magától aki igazi "barát" nem erőltetni kell, hanem "rájönni" hogy Na ő normális stb. Én az amcsikkal jobban kijöwök egyébként :)
KorodBeliBarom F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!