Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Jól teszem ha nem kérek a mai...

Róbert dávid kérdése:

Jól teszem ha nem kérek a mai lányokból?

Figyelt kérdés
Nem volt még olyan lány akit érdekeltem volna,párkapcsolatom se volt,és szerintem nem is lesz soha,jobb ha lemondok róla.Nem hibáztatom a nőket inkább velem van a baj hogy ilyen félénk ember vagyok.a szórakozóhelyeket kinem állhatom,lehet ott ismerkedni tudom de benem tenném oda a lábam.2 szer voltam eddig és rosszul végződött mindegyik.Őszintén szólva nem vagyok kiváncsi a nyavajgásukra meg hogy ezt azt vedd meg nekem.Nem fogok egy nőre se nézni se a villamoson,metrón,utcán.semmi értelme nincsen.Barátaim nagyon kevés volt mindig is,régen se volt másképp. akik voltak azok inkább haverok voltak.nem csinálok semmit egésznap csak a gép elött ülök,és ha úgy adódik beszélgetek a pszichiáteremmel ha időpontom van. vagy kiváltom a gyógyszert amit szedek,esetleg anyukám elé megyek mikor végzett a munkával.A betegségemre visszatekintve skizofrén vagyok 15 éves korom óta,ezért számtalan év eltelt akkoriban mégrosszabul voltam,bezárkoztam a szobámba egésznap. szerencsére a helyzet javult azóta kinőttem ezt a kamaszkori nyavaját.Meg ki lenne kiváncsi egy elmebeteg pasira? Aki gyógyszereken él? 27F

2018. aug. 24. 11:39
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
57%

Kérdező:

nem szabad általánosítani, sem bezárkózni... Kérdésedből úgy tűnik: általánosítasz.

Ha általánosítasz, csak magad alatt vágod a fát...

2018. aug. 24. 12:38
 12/20 anonim ***** válasza:
61%
Ha nem érdekelnének a lányok,akkor nem vetted volna a fáradtságot ezt ide kiírni..hanem szépen csendben ellenél magadban.
2018. aug. 24. 12:48
 13/20 anonim ***** válasza:

Amikor elkezdtem olvasni az írásodat, gondoltam, biztos az idősebbekre buksz.

Aztán olvasom hogy igazából barátaid sincsenek igazán, de reméltem hogy csak ennyi a gond.Mind barátokat mind párt találtam magamnak pedig a sulis éveim alatt egy volt, az is az ellenkező nemből.

De utána írtad hogy igazából skizofrén is vagy és kezelnek is,de te már nem hiszed hogy lesz bármi esélyed a normális életed...

Szerintem fel kéne állítani egy sorrendet.

Először is felejtsd el a társkeresést meg barátkozást és fókuszálj arra hogy kigyógyulj abból amit te skizofréniának nevezel.Utána jöhetnek a barátok akik segítenek,támogatnak.És amikor készen állsz,akkor jöhet a barátnő.

És ezt úgy mondom hogy voltam egyedül hónapokig olyan mély depresszióban ami az őrület határát súrolta.Tudom, az nem ugyanaz.

A skizofréniát is lehet gyógyítani, de a pszichológus meg a gyógyszerek nem jelentenek megoldást, de ezt már te is tudod.Az a fejlődés is csak átmeneti.

A megoldás ott van önmagadban.

2018. aug. 24. 12:53
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

"Nem volt még olyan lány akit érdekeltem volna"

Akkor inkább ők nem kérnek belőled, csak savanyú a szőlő.

2018. aug. 24. 13:09
 15/20 anonim ***** válasza:
61%

"nem csinálok semmit egésznap csak a gép elött ülök,és ha úgy adódik beszélgetek a pszichiáteremmel"

Jól teszed. De azért megjegyzem, hogy a "tegnapi" lányok sem olvadtak volna el tőled.

2018. aug. 24. 13:20
 16/20 Clay Morrow ***** válasza:
Jól teszed.
2018. aug. 24. 14:26
 17/20 anonim ***** válasza:

Nagyon jól teszed, ilyen pasira egy nő sem kíváncsi.

Nem a betegséged itt a fő probléma, hanem a hozzáállásod.

2018. aug. 24. 17:43
 18/20 anonim ***** válasza:

Tudod őszintén szólva magadnak is szívességet teszel,mivel a mai lányok sokszor elégé könnyű vérűek. Viszont az sincs rendben ha elzárkózol minden és mindenki elöl. És hogy ha engem kérdezel szerintem nem vagy elmebeteg , a pszichiátere pedig ne pazarold a pénzt .Hisz lehet hogy csak ki kéne mozdulnod otthonról és már változna a gondolkodásod:)

15\l

2018. aug. 25. 19:59
 19/20 anonim ***** válasza:
Nagyon helyes, hogy megkíméled magadtól a lányokat :)
2018. aug. 27. 10:22
 20/20 anonim ***** válasza:

óSok a ribi. A barmoknak meg erre van igényük. Elviszik egy körre azt mehet isten hírével.. A mai EMBEREK öszességébe nem normálisak, nem kérek én se belőlük. Bár én úgy vagyok vele, hogy ebbe a szempontból is én vagyok a korcs, de közbe tudom hogy normálisabb vagyok az ilyen páwáknál stb. De a válasz igen, jól teszed. Csak sérülsz.;)

F

2018. szept. 17. 00:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!