Jól teszem ha nem kérek a mai lányokból?
Komolyan a tököm tele van már ezzel a vernyogással.
"Őszintén szólva nem vagyok kiváncsi a nyavajgásukra meg hogy ezt azt vedd meg nekem."
Ezt gondolom olvastad valahol, hogy így van és kényelmes erre hivatkozni. Nekem egy ismerősöm sincs, aki nyavalyogna a pasinak, hogy ezt azt vedd meg nekem. A nők ugyanis dolgoznak és megveszik maguknak, amit akarnak.
Az, hogy te lúzer vagy, nem a nők hibája.
Tele van a világ szuper jófej, talpraesett, csinos, intelligens csajokkal, akik arra várnak hogy végre valaki elvarázsolja őket. Nyilván ehhez tényleg valakinek kell lenni. Az, hogy te nem lettél, nem az ő hibájuk. De sosem késő elkezdeni vonzó partnerré válni.
Életemben nem volt olyan barátnőm, aki elvárta volna, hogy vegyek neki bármit.
Azért nem kéne így leszólni az 1#-est egy poén miatt.
Figyelj, nem minden lány egyforma. Én kifejezetten cikinek érezném, hogy a barátomnak kéne megvennie a dolgaimat, mert nem vagyok aranyásó és életképtelen sem.
Én elhiszem, hogy a betegséged miatt nehezebb ez, de beszélgess a pszichiátereddel, ő tud segíteni.
Szerintem nem lehetetlen, hogy párod legyen, olyan, aki szeret. Kíváncsiságból rákerestem.
Nyilván, az ilyen emberekből kevés van. Én személyszerint nem tartom magam elég megértőnek, vagy elég gondoskodónak, vagy elég olyannak, aki tudna segíteni egy ilyen emberen.
17/L
Dika.. Mi azh nyavajognak? A nok nem nyavajognak, csak a plazap*csak, azokat vetek nonek nevezni..
Te meg jah jol teszed, ilyen hisztis csavoval nem lenne senki se, a skizosagod meg okes lenne nekem is beteg baratom van, en is az vagyok, de az h igy latod a dolgokat.. Ez az ami gaz es amire kene gyogyszer tesa
Nem is tudom hányadik ember vagy már, aki gyakorin reklámozza, hogy mennyire nem érdekli őt az ellenkező nemxD de azért még kiír erről egy regényt.
Jól teszed, nekem semmi közöm az életedhez, azt csinálsz amit akarsz.
Vagy netán csak siránkozásképpen írtad ki ezt itt?
A betegségedet nem róhatom fel neked, hiszen az nem a te hibád. De nagyon sok minden amit írtál, a te hibád. Nagyon sokan keresztülmentünk hasonló nehéz időszakon, amikor kihívás volt kilépni a házból, mert egyszerűen az idegrendszerünk nem bírta a kontaktust idegen emberekkel, stb. Ennek ellenére sokan mégis megbirkóztunk a világgal, és kivettük belőle a nekünk járó részt. Ami pl. egy boldog párkapcsolat.
Amit a 3-as és 4-es válaszolók írtak, teljesen egyetértek vele, azon az állásponton vagyok én is.
1-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!