Szerintetek fer az ha valaki tönkre tette az életem, akkor később én is az ővét tönkre teszem?
Felesleges idő- és energiapocsékolás. Helyette inkább tedd rendbe az életed. Sokkal többet érsz vele. Nem érdemes ilyenkor ellentámadást indítani, ha magadra fordítod az időt és az energiát, amit a bosszúra szánsz, akkor a végén te jössz ki jól, miközben a karma körbeér.
Ha most 0-nak érzed magad, akkor egy bosszúhadjárat után lesüllyednél -28-ra.
Tapasztalatból mondom, hogy semmi értelme. Inkább hagyd rá, cselekedj helyesen, próbálj segítséget kérni, ha lehet, foglalkozz a saját dolgoddal és zárd ki a negatív embereket, légy türelmes. Ha tönkretette az életedet egy idő után úgyis meg fogja kapni az élettől azt, amit megérdemel. És Te is. :)
Nekem mindig azt mondták, hogy legyek okosabb nála és sza**jam le. :D Az idegeimre ment ez a szöveg, de végülis igazuk volt.
Igen, én egyetértek veled, Kérdező. Szemet szemért, fogat fogért.
Akik szerint meg a bosszú értelmetlen meg időpocsékolás, azokból lesznek a legalja lábtörlő pincsikutyák, akiket ki lehet használni, beléjük lehet rúgni, büntetlenül mindent meg lehet tenni velük, mert a nagy erkölcsi fölényükkel úgyse torolnak meg semmit (igazából meg azért nem mert gyáva kis giliszták). Ha nem akarsz ilyen lenni, Kérdező, visszaadod a kölcsönt az illetőnek, mégpedig kamatostul.
Maximálisan egyetértek a Kérdezővel, és az utolsó válaszadóval is!
Azért kell bosszút állni mert máskülönben bárki megtehet bármit veled következmények nélkül, és te ezt hagyni fogod, tehát meg is teszi azt a bármit!!!
Imádom az ilyen gáncstalan nemeslelkű lábtörlő balekokat akik csak nyelik nyelik a szart, és azt hiszik, majd a végén minden jóra fordul, mert a Jóisten vagy Allah vagy valami felsőbb hatalom a végén igazságot szolgáltat nekik :DDDDDDDDDDDDDDDD
És ezzel nyugtatják magukat mert amúgy gyáva nyúlbéla alakok :DDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!