A minőségibb dohánytól később megy tönkre az ember, mint a hagyományos cigiktől?
Van 2000 ft os cigi. És vannak 800 ft körüliek.
Azt mondja haverom azért drágább mert minőségibb a dohány benne.
Jó, és az mitől jó?
Ugyan-úgy káros az egészségre mint a 800 ft os cigi nem?
Figyelj ez az egész életveszély duma, el van túlozva de rohadtul.
Most komolyan, én, pedig engem aztán ez az egész nemigazán érdekel, nem nézek híradót se, meg semmi, én hallottam már egy rakás dologról, hogy rákkeltő. Aszondja, rákkeltő a cigi, a pirítós, a csipsz, egy rakás tisztítószer, a gyorskaja, a körömlakklemosó, a telefon, a Bluetooth ... Most helyből ennyi ugrott be.
Ha tényleg annyira veszélyes lenne mint amilyennek mondják, akkor illegális lenne. De nem az. Ráadásul ha mindenben azt néznéd hogy mi okozgat rákos betegségeket, akkor egész életedben vizen és száraz füveken élhetnél.
Ami igazából veszélyes (a drog pl) na az tilos. A cigi nem. Vajon mért? :-D
A nagymamám SOHA ÉLETÉBEN NEM GYÚJTOTT RÁ, és elvitte a tüdőrák. Ezek után én mit kockáztatok a cigivel? Semmit. Elárulom. Ugyanúgy lehetek rákos, mint a nagymamám. Akkor meg miért ne szívjam? Komolyan?!
Nyilván kevésbé egészségtelen egy minőségi cigi. Legalábbis, aki már szívott életében barna szofit, bondot, golden gate-et, szivarkát (brrrr a legrosszabb), az tudja, mennyire msáhogy esik a tüdőnek, mint egy marlboro, egy dunhill, vagy egy multi. Nyilván a legolcsóbb csipsztől/üdítőtől is jobban hízol, az olcsó cigi is szar.
"Ami igazából veszélyes (a drog pl) na az tilos. A cigi nem. Vajon mért? :-D "
Talán mert lehet rajta kaszálni az adókon. Meg talán mert itt ezeket a szereket (dohány, alkohol) tekintik társadalmilag elfogadottnak. De azt egy percig se hidd, hogy ennyire egyenes arányosság van az illegalitás és a veszélyesség között.
Legalizálnák a heroint, meg a kokaint, meg az LSD-t, tennének rá adót és a drogosok jól fizetnének az államnak ennyi erővel.
Majd ha az összes orvos leszokott, akkor én is. Amíg minden nap villamossal járok suliba, és látom a rendelő előtt cigizni a sok fehér köpenyest. Ha olyan veszélyes lenne, ők tudnák a legjobban, nem? :-D
Nem vagyok, se büdös, se igénytelen, se divatdohányod, de mind1.
És nem kell elszámolnom senkinek, szeretek cigizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!