A minőségibb dohánytól később megy tönkre az ember, mint a hagyományos cigiktől?
Van 2000 ft os cigi. És vannak 800 ft körüliek.
Azt mondja haverom azért drágább mert minőségibb a dohány benne.
Jó, és az mitől jó?
Ugyan-úgy káros az egészségre mint a 800 ft os cigi nem?
1. nem pontoztalak le, nem érdekel a pontozás, nem szoktam
2. aki füstszagúan járkál, és sárgulnak a fogai, és büdös a haja az 10ből legalább 7 fiúnak büdös és igénytelen. azon kívül lehet, hogy szép vagy, azt nem firtatom, lehetsz jó ember is, de attólmég a szagot nem tudod kikerülni
Kedves Kinga1995!
Ne haragudj, de én dohányosként mondom neked hogy nagyon buta vagy. Az írásaid, a tipikus dohányzó kamasz mentegetőzése, amivel a saját kis lelkivilágát próbálja nyugtatni, hogy hát nem is olyan káros a cigi. Pedig de...
#14!
Te egy akkora barom vagy, hogy már én szégyenkezek miattad!
Az anyám azért rágta le a faterom fülét, hogy költözzünk el Miskolcról. hogy közel lehessen az anyjához, aki tüdőrákos volt (és sosem dohányzott). Biatorbágyi volt a nagymamám, a 11 kerben találtunk albérletet, azóta lakunk itt. Én voltam négy éves, a nővérem nyolc. Elsős voltam, mikor a nagymamám meghalt. Az apám vissza akart menni Miskolcra, az anyám nem. És tudod miért nem?! Mert, azt mondta, hogy a két kislányának itt vannak osztálytársai, barátai a játszótérről, és nem akarja őket megint elszakítani, éppen, hogy beilleszkedtek.
Na most ennek válás lett a vége, mert az apám nem tudott elszakadni Miskolctól. De én azóta is újbudai vagyok, a nővéremmel együtt. Az anyám pedig szépen felnevelt minket, én azt hiszem. A nővérem már elköltözött, férjhez fog menni, én még itthon tanulok. (Nekem ma nincs első két órám, mielőtt belémkötsz.)
Tudod mit? Legyen igazad! Az anyám rossz anya volt, azért, mert tinédzser kora óta dohányzik! Az hogy szeret engem meg a nővérem, szerette az anyját, elköltözött, hogy gondozhassa, nem ment vissza, hogy nekem meg a nővéremnek jó legyen, ez semmit nem jelent. Dohányzik, csak rossz ember lehet.
Komolyan mondom, hányingerem van tőled.
+1 Nem érdekelnek a hülyeségeid, egyszer már megígértem, de tényleg nem fogok többet válaszolni neked. Csak egyet kérek ne pontozz le folyton! A te szánalmas hülyeséged miatt már csak 56%-on vagyok és egyedül a dohányzásban vagyok mindenhol lemínuszolva, máshol általában nem kapok semmit, vagy felpontoznak. Hozzá szoktam szólni máshol is, pl. a macskás topikban, mert eddig három cicusom volt, nagyon szeretem őket és értek is hozzájuk. De a te hülyeséged miatt jövő héten kb már csak 40%-os leszek és lassan már senki nem hallgat a tanácsaimra, a százalékom miatt, vagyis miattad.
azért pontoznak le, mert fasságokat írsz. én sosem pontozok, mert nem érdekel, de azért látom, hogy te szorgalmasan lehúzod a téged értékelő válaszokat :D
és nem a "gonosz antidohányosok" pontoznak le, hanem dohányosok is. de majd egyszer felnősz, és átérzed, hogy ez az önhitegetés mennyire felesleges (és szerintem akkor élveznéd igazán a cigit, akkor lenne értelme, ha nem kellene hozzá hülyeségeket kitalálnod, és megosztanod mindenkivel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!