Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A minőségibb dohánytól később...

A minőségibb dohánytól később megy tönkre az ember, mint a hagyományos cigiktől?

Figyelt kérdés

Van 2000 ft os cigi. És vannak 800 ft körüliek.

Azt mondja haverom azért drágább mert minőségibb a dohány benne.

Jó, és az mitől jó?

Ugyan-úgy káros az egészségre mint a 800 ft os cigi nem?

2013. márc. 1. 17:52
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

1. nem pontoztalak le, nem érdekel a pontozás, nem szoktam

2. aki füstszagúan járkál, és sárgulnak a fogai, és büdös a haja az 10ből legalább 7 fiúnak büdös és igénytelen. azon kívül lehet, hogy szép vagy, azt nem firtatom, lehetsz jó ember is, de attólmég a szagot nem tudod kikerülni

2013. márc. 2. 08:58
 12/23 homo ludensz ***** válasza:
50%
Kb.50 éve dohányzom (nem vagyok rá büszke s nincs miatta lelkiismeret furdalásom sem).70. évemet nyüvöm szépen csendesen és igaz nem futok sem 200 métert meg 100 at sem. Ballagok ha menni kell valahová és nem cigizek ott ahol tiltják. Szívtam e fél évszázad alatt szinte minden magyar cigit ami ízlett és megfizethető volt számomra. Láttam én magam is mikor elküldtek egy egy vizsgálatra hogy az eü.intézmény bejáratánál csoportba verődve szívták a fehér köpenyesek. Farizeus gondolkodásra vall hogy tiltom is de a bevétel is jól jönne. Az én jórészt itthoni dohányzásom nem fog olyan eredményre vezetni hogy ittasan ezt meg ezt cselekedte vagy kábszertől belőve állati szintre "szállt le" s kiesik egy időre minden.
2013. márc. 2. 09:50
 13/23 anonim ***** válasza:
76%

Kedves Kinga1995!

Ne haragudj, de én dohányosként mondom neked hogy nagyon buta vagy. Az írásaid, a tipikus dohányzó kamasz mentegetőzése, amivel a saját kis lelkivilágát próbálja nyugtatni, hogy hát nem is olyan káros a cigi. Pedig de...

2013. márc. 2. 10:22
 14/23 anonim ***** válasza:
Kinga, ha észrevennéd az értelmesebb fiúk/férfiak szemében brutálisan szánalmas vagy a nagy cigit dícsérő hozzáállásoddal. Remélem pár év múlva eljutunk arra a szintre, amikor az ilyen nőket/lányokat már mindenki annak fogja gondolni. Ebben igaza volt egy bizonyos rendszernek, amelyik azt vallotta, hogy a dohányzó nők alkalmatlanok az anya, meg a feleség szerepére.
2013. márc. 4. 00:19
 15/23 anonim ***** válasza:
Nagyfaterom (76) 16 évesen kezdte, 20 évig szívta, nagyon nagyon durván erős dohányos volt: napi másfél, két dobozzal szívott. Ez történt 40 éve. És akkor még csak füstszűrő SEM volt! Tény, hogy nem egészséges, de semmi baja a tüdejének.
2013. márc. 4. 08:17
 16/23 Kinga1995 ***** válasza:
6%

#14!

Te egy akkora barom vagy, hogy már én szégyenkezek miattad!

Az anyám azért rágta le a faterom fülét, hogy költözzünk el Miskolcról. hogy közel lehessen az anyjához, aki tüdőrákos volt (és sosem dohányzott). Biatorbágyi volt a nagymamám, a 11 kerben találtunk albérletet, azóta lakunk itt. Én voltam négy éves, a nővérem nyolc. Elsős voltam, mikor a nagymamám meghalt. Az apám vissza akart menni Miskolcra, az anyám nem. És tudod miért nem?! Mert, azt mondta, hogy a két kislányának itt vannak osztálytársai, barátai a játszótérről, és nem akarja őket megint elszakítani, éppen, hogy beilleszkedtek.

Na most ennek válás lett a vége, mert az apám nem tudott elszakadni Miskolctól. De én azóta is újbudai vagyok, a nővéremmel együtt. Az anyám pedig szépen felnevelt minket, én azt hiszem. A nővérem már elköltözött, férjhez fog menni, én még itthon tanulok. (Nekem ma nincs első két órám, mielőtt belémkötsz.)

Tudod mit? Legyen igazad! Az anyám rossz anya volt, azért, mert tinédzser kora óta dohányzik! Az hogy szeret engem meg a nővérem, szerette az anyját, elköltözött, hogy gondozhassa, nem ment vissza, hogy nekem meg a nővéremnek jó legyen, ez semmit nem jelent. Dohányzik, csak rossz ember lehet.

Komolyan mondom, hányingerem van tőled.

+1 Nem érdekelnek a hülyeségeid, egyszer már megígértem, de tényleg nem fogok többet válaszolni neked. Csak egyet kérek ne pontozz le folyton! A te szánalmas hülyeséged miatt már csak 56%-on vagyok és egyedül a dohányzásban vagyok mindenhol lemínuszolva, máshol általában nem kapok semmit, vagy felpontoznak. Hozzá szoktam szólni máshol is, pl. a macskás topikban, mert eddig három cicusom volt, nagyon szeretem őket és értek is hozzájuk. De a te hülyeséged miatt jövő héten kb már csak 40%-os leszek és lassan már senki nem hallgat a tanácsaimra, a százalékom miatt, vagyis miattad.

2013. márc. 4. 08:29
 17/23 anonim ***** válasza:
Kinga, nem is csodálom, hogy lepontoznak, tényleg látom, érettségi mellett jó sok szabadidőd van. Ha 56%-on vagy, akkor nem csak én pontozlak le, hanem sok más értelmes ember, aki ki nem állhatja az ilyen kis érzelmi nyomorék tizenéveseket, mint te. Annyit mondok, én csak örvendeni tudok, hogy engemet normálisan neveltek a szüleim, tudod az én korosztályomban('90-91-es évfolyamban), ha otthon rágyujtottunk volna 15-16 évesen, kaptunk volna egy akkora pofot, hogy a fal adja a másikat, a sok dinnye szülő, ma meg együtt cigizik a 14-15 éves taknyos gyerekeivel. Az ilyeneket, mint például anyádat is szépen lecsuknám pár évre "kiskorú veszélyeztetése" bűncselekmény miatt. Szerinted ez mégis mi, ha nem az? Nagy gyerekszeretet, ha együtt cigizik a 14-15 éves kölkeivel, nem mondom. Az ilyenek miért vállalnak gyereket?
2013. márc. 4. 08:54
 18/23 anonim ***** válasza:
59%

azért pontoznak le, mert fasságokat írsz. én sosem pontozok, mert nem érdekel, de azért látom, hogy te szorgalmasan lehúzod a téged értékelő válaszokat :D

és nem a "gonosz antidohányosok" pontoznak le, hanem dohányosok is. de majd egyszer felnősz, és átérzed, hogy ez az önhitegetés mennyire felesleges (és szerintem akkor élveznéd igazán a cigit, akkor lenne értelme, ha nem kellene hozzá hülyeségeket kitalálnod, és megosztanod mindenkivel)

2013. márc. 4. 08:55
 19/23 anonim ***** válasza:
+1 előzőnek.
2013. márc. 4. 13:42
 20/23 anonim válasza:
Nekem van egy hetvenéves profom az egyetemen, világéletében láncdohányos volt, egy vizsgát nem tud végigtartani, ki kell mennie rágyújtani. Ő hosszú arany Marlborót szív. Biztos jobb minőségű, mint egy kék bond (ízre is sokkal jobb), de nem hinném, hogy ez számít. Inkább a genetika. Kinek hogyan reagál rá a szervezete.
2013. márc. 10. 02:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!