Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miert teszem ezt mindig...

Miert teszem ezt mindig (oszinten pasik es nok en vagyok a kocsog? )?

Figyelt kérdés

Ha ki ir itt a magany egyedullet rovatban egy no egy kerdest,hogy milyen kilatastalan a helyzete akkor en ra irok es megprobalok segiteni.De alltalaban tiltva leszek,vagy ok nelkul le leszek teremtve a sarga foldig!

De akkor miert irok meg mindig rajuk? :. Ra irok a csunyara,a koverre,a prostitualtra,arra aki hajlektalanna valt,arra aki azt irja,hogy sose fogja szeretni senki stb

Neha elismerem cellal irok ra egyesekre.Peldul jo lenne egy baratno.De ha maganyos akkor miert zavar el? Sokan megvaltoznak kep kuldes utan,pedig atlagos a kinezetem.

En nekem akkor is kellene az a no ha csak annyi ertke lenne ami rajta van,de megis en vagyok a fura meg a kocsog! Tenyleg az lennek? Miert akarok segiteni akkor? Az utolso falatomat is oda adnam egy bajba jutott nonek!

2017. szept. 14. 20:35
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Kort es nemet irjatok Please!
2017. szept. 14. 20:36
 2/19 anonim ***** válasza:
Bevallom, nem olvastam végig a kifejtésedet. De a választ magadban keresd, ne itt várd. Mi nem ismerünk téged, te viszont ismered magadat.
2017. szept. 14. 20:37
 3/19 A kérdező kommentje:
ma 20:37 Oke! Igazad lehet! Minek is irtam ki a kerdest? :D
2017. szept. 14. 20:39
 4/19 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy túl nyomulósnak gondolnak?
2017. szept. 14. 20:41
 5/19 anonim ***** válasza:
58%
Mert nem ezen az oldalon kellene ismerkedni, azért. Ez nem egy társkereső oldal, ha nem tűnt volna fel. Itt az emberről nem derül ki, ki ő, csak az, amit leír magáról, ami nem biztos, hogy igaz. Te megismerkednél itt olyannal párkapcsolat céljából, akiről azt se tudod, hogy hívják, hány, éves, hogy néz ki, milyen nemű meg egyáltalán milyen ember? Komolyan... Nem értek itt egyes embereket.
2017. szept. 14. 20:42
 6/19 anonim ***** válasza:
63%
Nem vagy köcsög, csak ha te felvállalod a "megmentő" szerepet akkor a nőnek a bajbajutott áldozatot kell játszania és az egyeseknek nem tetszhet. Illetve engem valamiért rossz érzéssel tölt el ha akkor írnak mikor egy kérdésben a rossz tulajdonságaimról, dolgaimról írok és privátban valaki ismerkedni akar miatta mert akaratlanul is arra gondolok, hogy az egy reményvesztett ember lehet aki normális nőknél nem tud kezdeményezni.
2017. szept. 14. 20:43
 7/19 A kérdező kommentje:

Tuul nyomulosnak? 10 alkalombol 1x talan...De altalaban azt irom,hogy legyunk baratok,meg akarlak ismerni,segiteni akarok stb.

-Mit kaptam egy lanytol a multkor? Le kocsogozott...utal minden embert bla bla....A kerdeseben azt fejtette ki,hogy csunyanak erzi magat,nem hiszi,hogy otet barki szeretni fogja.A volt pasija is elhagyta az anyja miatt....Az ilyen nem veszi eszre,hogy vele is baj van nem csak masokkal?

2017. szept. 14. 20:45
 8/19 A kérdező kommentje:

# 5 En a gyakorinak koszonhetem,hogy volt mar 1 baratnom! Megerte!! megha nem is jol sult el a vege!

# 6 Hat akkor te mar starbol le is nezed azt a pasit aki az miatt ir rad mert segiteni akarna a negativitasodon? Tipikus noi tulokoskodas!Hamar beskatulyazzatok a pasikat...Nem mindenki a tipikus hiba nelkuli alfa him!

2017. szept. 14. 20:49
 9/19 anonim ***** válasza:
Rakj fel magadról képet, az segít
2017. szept. 14. 20:49
 10/19 A kérdező kommentje:
9 Te ugye csaj vagy? :)
2017. szept. 14. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!