Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miert teszem ezt mindig...

Miert teszem ezt mindig (oszinten pasik es nok en vagyok a kocsog? )?

Figyelt kérdés

Ha ki ir itt a magany egyedullet rovatban egy no egy kerdest,hogy milyen kilatastalan a helyzete akkor en ra irok es megprobalok segiteni.De alltalaban tiltva leszek,vagy ok nelkul le leszek teremtve a sarga foldig!

De akkor miert irok meg mindig rajuk? :. Ra irok a csunyara,a koverre,a prostitualtra,arra aki hajlektalanna valt,arra aki azt irja,hogy sose fogja szeretni senki stb

Neha elismerem cellal irok ra egyesekre.Peldul jo lenne egy baratno.De ha maganyos akkor miert zavar el? Sokan megvaltoznak kep kuldes utan,pedig atlagos a kinezetem.

En nekem akkor is kellene az a no ha csak annyi ertke lenne ami rajta van,de megis en vagyok a fura meg a kocsog! Tenyleg az lennek? Miert akarok segiteni akkor? Az utolso falatomat is oda adnam egy bajba jutott nonek!

2017. szept. 14. 20:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Jól tetted hogy segíteni szándékozól akinek lehet
2017. szept. 14. 21:01
 12/19 anonim ***** válasza:

Aki ide ír nyafogós kérdést, az nem azt várja, hogy valaki segítsen nekik, hanem hogy értse meg valaki az érzéseiket, amiket nem ismernek fel/nem tudnak feldolgozni.

asszertív kommunikációval segíthetsz nekik! :)

2017. szept. 14. 21:04
 13/19 A kérdező kommentje:

11 Koszi

12 asszertiv...nehez szo mint az utelagashoz erkezes :D

2017. szept. 14. 21:24
 14/19 A kérdező kommentje:

Az a legdurvabb amikor egy no azzal fenyegetozik,hogy kinyirja magat mert szar az elete.

Ha ilyenkor felajanlom neki,hogy ismerjen meg,engem a kulso nem erdekell,en egy dolgos anyagiakkal rendelkezo minden karos szenvedelytol mentes pasi vagyok....megse jutunk egyrol a kettore :D az derul ki ismerkedes alatt,hogy halalosan szerelmes valakibe,holott azt irta,hogy otet senkise fogja szeretni...kozben o nem tud mast szeretni mert valakit szeret,aki nem szereti viszont.Ez mar sokszor volt...ertheto nem?

2017. szept. 14. 21:28
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Látják rajtad, hogy elkeseredett vagy. Te annyira akarsz valakit magad mellé, hogy nem érdekel maga az ember, csak legyen már valaki. Lerí rólad a "nincs ló, jó a szamár is" mentalitás.
2017. szept. 14. 23:25
 16/19 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező, én is egy becsületes, és káros szenvedélyektől mentes férfi vagyok, bár nem csupán ennyi...

A legtöbb nőnek nem ez kell, sajnos.

Hanem elsősorban a pénz, és az izgalom, bármi áron, akár azon az áron, hogy bunkó, önző, rosszindulatú a pasi, csak legyen a nő számára izgalmas.

De ezt hevesen tagadja a nők többsége.

Nem igazán ismerd még a nők lelkét, ez a gond.

(Másfelől sok a szerepjátszó troll itt, pl 15 éves puhap - Öcs eljátssza a 45 éves, az életbe belefásult nőt, kisebb-nagyobb sikerrel.)

2017. szept. 14. 23:26
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj veled, hogy egyszerű vagy, mint a bot. Nehéz az ilyen emberrel bármilyen eszmecserét folytatni.
2017. szept. 15. 17:45
 18/19 A kérdező kommentje:
ma 17:45 irj ram,es beszelgessunk barmirol.A kvantumfizika kilove,de a tobbi tema johet.Nem tartom magam unalmasnak!
2017. szept. 15. 20:18
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát márpedig nekem egyik kedvenc témám a kvantumfizika, úgyhogy sajnálom...
2017. szept. 15. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!