Mostanaban ugy erzem, hogy nincs egy igazi baratom se akivel oszinten beszelgethetnek vagy barmi mas, szerintetek ez normalis? Es hogyan szerezhetnek uj baratokat?
Figyelt kérdés
2015. febr. 2. 16:10
1/3 anonim válasza:
Ezzel en is vagyok...vagy egy "legjobb baratnom" en tok nyilt vagyok vele..de o konkretan titkolozik elottem!!
En pedig megszeretnem hallgatni mindenkinek az erzeseit..de igy ...
Amugy nem tudom hogy lehet uj baratokat talani..egy csomo ismerkedos oldal van..de ott az emberek csak szexpartnert keresnek..
2/3 A kérdező kommentje:
Nekem is voltak barataim de valahogy annyira megvaltoztak es olyan durvak lettek, nameg hidegek, mintha valami vad idegen lennek es mar nem erzm jol magam a tarsasagukba. Ezekrol az oldalakrol meg annyit, hogy ahogy mondod jo esetben kiderul, hogy mi a tema mashol meg csak atveres.
2015. febr. 2. 16:23
3/3 anonim válasza:
Mintha csak magamat ,,hallanám,,. Van több barátom de nem érzem hogy olyan közel állnának hozzám mint ahogyan én érzem. Van egy ,,legjobb barátnőm,,. vagyis inkáb csak annak mondom. Én mindent megosztok vele és úgy érzem hogy ő is velem. De mindig hallok új dolgokat róla ergo nem mond el nekem mindent és ez nagyon rosszul tud esni nekem. De mindig megbocsájtok neki ez a baj. Így mindig csak kihasznál de egyszerűen ha én megbízok benne nem tudok ellene semmit tenni. Bár már egyre kevésbé bízok meg benne.... Remélem hogy találsz barátokat akik nem használnak ki és nem sugdolóznak a hátad mögött.....én ilyen helyzetben vagyok....remélem te jobban jársz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!