Ez fontos! Az osztályomban választás elé kényszerítettek hogy vagy a "menőkkel" leszek (akiknél 1 igaz barátom sincs) vagy a "különcökkel". Nem tudom hogy hova álljak. De ha választás elé kényszerítenek akkor nem is igazi barátok?! Szerintetek?
Figyelt kérdés
2014. dec. 29. 23:09
1/6 anonim válasza:
Azokat hagynám ott, akik azt akarják, hogy válasszak. Egy menjenek a francba végszóval.
2/6 anonim válasza:
Menők.
De amúgy nem tudom, hogy néz ki az, hogy választás elé kényszerítenek. Számtalan menőt ismerek aki különcökkel is beszélget meg fordítva. Osztályomba legalább 4 ilyen van mindkét oldalról.
De akkor is a menőket válaszd, nézd csak meg hányan sírnak itt is azért, mert nem menők. Lehet nem igazi barátok de azok a lányok/fiúk akik tetszeni szoktak neked, lefogadom, hogy a menőkhöz tartoznak. Különcből nehezen lesz menő, viszont egy menő lehet újra különc. Ez aféle lecsúszás a ranglétrán.
3/6 p_petra97 válasza:
Egyet értek az első válaszolóval.
Ha a "menőknél" nincs barátom akkor inkább ott lennék a barátokkal:)
4/6 anonim válasza:
Azokat válaszd, ahol a barátaid vannak. Ahol jobban éreznéd magad.
5/6 anonim válasza:
Szerintem ne válassz senkit. Aki akar az majd úgy is beszélget veled, nem kell ahhoz klikkekhez tartozni. Inkább legyél magadban, mint 10 hamis baráttal. Az igazi barátok nem kényszerítenek semmire.
6/6 anonim válasza:
A "különcök" haverkodnak össze a legjobban, sok jó élmény. De a menők meg csak szekálják a többieket, aztán jönnek a következmények, meg a tanár panaszkodhat a szülőknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!