Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális, ha a barátom azt mondta, hogy igaz, hogy nem fogja a haverjait "elém helyezni" (tehát fontosságilag) de engem se eléjük?
Figyelt kérdés
2014. okt. 31. 08:04
1/8 anonim válasza:
Egyenlő szinten vagy a haverjaival.
Tehát te is a haverja vagy.
2/8 anonim válasza:
korrekt
az embernek kellene a barátok és a párja is
nem egészséges az egyiket előre tenni
minden az egyensúlyon múlik :-)
3/8 A kérdező kommentje:
Hát akkor jó érzés tudni, hogy egy szinten vagyok az alkesz dohányos nácikkal. :)
2014. okt. 31. 08:58
4/8 anonim válasza:
Meg sem lepődök a kérdező mérhetetlen butaságán, ha már egy ilyen dolgot sem tud értelmezni, de...a náci szót használjuk már megfelelően, jelentése szerint, és ne dobáljuk már össze-vissza, mert az gáz.
5/8 anonim válasza:
Szerintem is korrekt. Nekem volt már olyan barátom, aki konkrétan ignorálta az összes haverját miattam, én erre sosem kértem, de ő elvárta, hogy én is megtegyem. Egy egészséges kapcsolatban kell, hogy jusson idő a barátokra és a szerelemre is. Örülj neki, hogy a barátod ilyen normális. :)
6/8 A kérdező kommentje:
Kesves azt hiszem, 4-es.
A náci szót jelentése szerint használtam, mert a haverjai ezeket az eszméket követik. :)
Köszönöm a válaszokat egyébként :)
2014. okt. 31. 11:04
7/8 anonim válasza:
Ha zavarná a barátnőmet az, hogy egy szinten van a barátaimmal, akkor ezt gyorsan orvosolnám. A barátaim mögé helyezném :) (Ugyan ez lenne fordított esetben is, ha a barátaim hőbörögnének.)
8/8 anonim válasza:
#1-es kész vagy!!! :DDD
De amugy lehet a haverjait tekinti barátnőinek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!