Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normális, ha a barátom azt mondta, hogy igaz, hogy nem fogja a haverjait "elém helyezni" (tehát fontosságilag) de engem se eléjük?

Figyelt kérdés

2014. okt. 31. 08:04
 1/8 anonim ***** válasza:

Egyenlő szinten vagy a haverjaival.

Tehát te is a haverja vagy.

2014. okt. 31. 08:31
 2/8 anonim ***** válasza:
52%

korrekt

az embernek kellene a barátok és a párja is

nem egészséges az egyiket előre tenni

minden az egyensúlyon múlik :-)

2014. okt. 31. 08:39
 3/8 A kérdező kommentje:
Hát akkor jó érzés tudni, hogy egy szinten vagyok az alkesz dohányos nácikkal. :)
2014. okt. 31. 08:58
 4/8 anonim ***** válasza:
8%
Meg sem lepődök a kérdező mérhetetlen butaságán, ha már egy ilyen dolgot sem tud értelmezni, de...a náci szót használjuk már megfelelően, jelentése szerint, és ne dobáljuk már össze-vissza, mert az gáz.
2014. okt. 31. 09:26
 5/8 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem is korrekt. Nekem volt már olyan barátom, aki konkrétan ignorálta az összes haverját miattam, én erre sosem kértem, de ő elvárta, hogy én is megtegyem. Egy egészséges kapcsolatban kell, hogy jusson idő a barátokra és a szerelemre is. Örülj neki, hogy a barátod ilyen normális. :)
2014. okt. 31. 10:19
 6/8 A kérdező kommentje:

Kesves azt hiszem, 4-es.

A náci szót jelentése szerint használtam, mert a haverjai ezeket az eszméket követik. :)

Köszönöm a válaszokat egyébként :)

2014. okt. 31. 11:04
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha zavarná a barátnőmet az, hogy egy szinten van a barátaimmal, akkor ezt gyorsan orvosolnám. A barátaim mögé helyezném :) (Ugyan ez lenne fordított esetben is, ha a barátaim hőbörögnének.)
2014. dec. 20. 02:26
 8/8 anonim ***** válasza:

#1-es kész vagy!!! :DDD

De amugy lehet a haverjait tekinti barátnőinek...

2015. aug. 7. 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!