Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Milyen snowboardot vegyek nem...

Milyen snowboardot vegyek nem tudom mi szerint válasszak 178 cm magas vagyok 65 kg (és csak csúszni tudok ha ez fontos)?

Figyelt kérdés

2014. dec. 2. 16:41
 1/2 Gyémántlány válasza:

Ha még nem annyira megy a kanyarodás, élezés, akkor mindenképpen próbálj meg rövidebb deszkát beszerezni. Rövidnek számít például az, ami a kulcscsontodig ér, maximum az álladig. Ha már tudsz forgolódni rendesen, akkor akár érhet az orrodig is, de szerintem az nem szükséges, esetleg akkor, ha még nem érted el a végleges magasságod.

A puha snowboardokat könnyebb irányítani, kényelmesebbek a kezdőknek, haladóknak.

Szerintem ha bemész kölcsönzőkbe, boltokba, az eladók szívesen segítenek majd. Ők biztosan jobban tudják ezt az egészet, mint én. Mindenesetre azért remélem, tudtam segíteni :)

2014. dec. 7. 18:13
 2/2 A kérdező kommentje:
Ok köszönom szépem
2014. dec. 7. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!