Milyen snowboardot vegyek nem tudom mi szerint válasszak 178 cm magas vagyok 65 kg (és csak csúszni tudok ha ez fontos)?
Figyelt kérdés
2014. dec. 2. 16:41
1/2 Gyémántlány válasza:
Ha még nem annyira megy a kanyarodás, élezés, akkor mindenképpen próbálj meg rövidebb deszkát beszerezni. Rövidnek számít például az, ami a kulcscsontodig ér, maximum az álladig. Ha már tudsz forgolódni rendesen, akkor akár érhet az orrodig is, de szerintem az nem szükséges, esetleg akkor, ha még nem érted el a végleges magasságod.
A puha snowboardokat könnyebb irányítani, kényelmesebbek a kezdőknek, haladóknak.
Szerintem ha bemész kölcsönzőkbe, boltokba, az eladók szívesen segítenek majd. Ők biztosan jobban tudják ezt az egészet, mint én. Mindenesetre azért remélem, tudtam segíteni :)
2/2 A kérdező kommentje:
Ok köszönom szépem
2014. dec. 7. 19:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!