Mi van velem? Más is érzett így?
16 éves lány vagyok. Az az igazság, hogy sosem voltam igazán népszerű. Most viszont már kifejezetten magamnak való vagyok... A barátaimmal való kapcsolattartást tehetnek, kötelességnek érzem. Nem is hiányzik a társaság. Ennek ellenére zavar, hogy nem vagyok népszerű. Szóval nagyon érdekel, hogy mások mit gondolnak rólam...
Ja, és egyáltalán nem vágyom kapcsolatra, szerelemre. Soha sem jártam még senkivel, pedig többen érdeklődtek irántam. De ez nem a személyiségem miatt volt, hanem mert előnyös a külsőm. Más is van ilyen korban, hogy nem érez semmit az ellenkező nem irányába? (leszbikus biztosan nem vagyok, mielőtt még valaki ezt írná)
Én 20 éves koromig egyáltalán nem vágytam kapcsolatra, szexre se igazán. Érdekelt a másik nem, de nem annyira, hogy én tegyek is a dologért valamit.
Nem tudom, hogy ez mennyire normális. Több fiútól olvastam már hasonlót, lányoktól is volt hasonló. Szóval mondhatjuk azért, hogy normális. Nem aggódnék a helyedben.
(Aszexuális még lehetsz amúgy, de nem hinném, hogy lenne ilyenről szó. Szerintem egyszercsak azon fogod kapni magad, hogy belehabarodtál egy pasiba 😃)
Barátságok... nekem vagy a személyiségem olyan, vagy valami nagyon rossz viselkedésmintáról van szó... szóval engem teljesen hidegenhagynak mások dolgai. Elvesztettem az érdeklődésemet a többi ember iránt. Cseverészést nagyon nem bírom elviselni. Egy „mizu veled?”-del már ki lehet borítani 😃
Emellett viszont ott van az, hogy emberként én is társas lény vagyok, szükségem van a társaságra. A komoly lelkitársi szintű barátságok kielégítőek számomra. Ott nem baj, ha nem beszélünk hosszú ideig, és a csavarészést is pár szóváltásban letudjuk, utána meg már tényleg olyan dolgokról beszélünk, ami feltölt energiával, komoly témákról, amik érdekelnek engem is.
25f
A jó öreg szociális szorongás - erõs zárkózottság kombó miatt én is így vagyok. Bár néha érdekel mi van másokkal - de nem merem megkérdezni, indiszkrétnek érzem.
Ha más kezdeményez beszélgetést, az más.
Kivéve ha fiatal, csinos lányok teszik, mert akkor én leszek Rajesh Koothrapali... Elmegy a hangom. Roppant kellemetlen.
De már nem tarthat soká. Csak elvisz a szenvedélybetegségem.
Szerintem ez tok jo
Foglalkozz magaddal,hozd rendbe amit kell es utanna probalj meg nyitni masok fele
Ne mondd hogy "ez nem normalis miert vagyok ilyen" hanem csak siman fogadd el es legy amilyen vagy
Majd lesz ra ok hogy ne ilyen legyel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!