Borderline lányként jobb a magány, mint hogy más életét tönkre tegyem? Esetleg valaki érzett már így?
Ezt csak te tudhatod, de ha igazán szeret elfogad olyannak amilyen. :)
17/F
A magány senkinek sem jó. Az ember társas lény alapvetően, szóval keress olyat aki így is elfogad. Hidd el, van olyan, akiben van bőven empátia.
Nem hiszem, hogy a magányt sokáig túl tudnád élni.
Azért egy borderline személyiségzavaros ember nem az a kategória, hogy "akit szeretsz, azt elfogadod úgy, amilyen"
Nekem van egy ún. barátom, akinek ez a problémája, és néha iszonyúan nehéz elviselni a hangulatingadozásait, pedig alapvetően normális.
Nem mondom, hogy mondj le róla vagy a szerelemről, mert a betegség nem elviselhetetlen, plusz kordában is lehet tartani, szóval csak fel a fejjel! : )
6#-os
Ha utána olvasnál rájönnél te is hogy ez létező pszichés betegség, és nem kell senki oltogatni emiatt.
Egyépként ha nem érdekel, minek válaszolsz rá?
7-es
Utánaolvastam, de fogadjunk, hogy ezt magának diagnosztizálta. Hetekig kereste a neten, hogy ő milyen személyiségzavarban szenvedhet, mert valami olyat kell keresni, amilyen másnak nincs az utcában. Az tény, hogy ma már a hülyeségnek ezer nevet adnak, de a többségnek csak annyi a baja,, hogy a négy fal között a telefont nyomkodva nem lehet szocializálódni, ezért életképtelen a nagy része, képtelenek normális emberi kapcsolatokat kialakítani.
8-as
Szerintem ezt így elég nehéz megállapítani hogy beképzeli e magának vagy tényleg ilyen betegségben szenved.
De ahogy írta jár kezelésre így kötve hiszem hogy ott is csak képzelődnek ezzel kapcsolatban :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!