Lesz ez még jobb is? (többi lent)
Szia!
Ahogy olvastam, már fél év sincs, és középsuliba kerülsz. Új társaság, emberek, egy teljesen másik közeg lesz. Ne számíts arra, hogy sokkal érettebbek lesznek a fiúk-lányok, mert könnyen csalódhatsz, de már önmagában a változás, az új élmények el fogják vonni a figyelmed a magányról. Semmi esetre se változz olyan irányba, hogy megfelelj az osztályodnak, nem kell bevállalósnak sem lenned, és butaságod sem csinálnod :) Ha lehet, ne próbálkozz a cigivel, alkohollal, illetve csak módjával.
Az utolsó néhány hónapban pedig töltsd azzal a néhány emberrel az idődet, akikkel, ha kicsit is, de jóban vagy, és így mások is szívesebben barátkoznak majd veled. A leírásod alapján nincs benned kivetnivaló, ne szomorkodj! :)
Fel a fejjel! :)
A sportban nem vagy jó,de jól tanulsz. Nem lehetsz mindenben tökéletes :)
Én is nehezen barátkozom,sőt sok csalódás is ért,de vannak ismerőseim,és jó a helyzetem. Van barátnőm,a legcsodálatosabb.
Akard a szerelmet! Kell a szerelmet! Vágyakozz! Összefog jönni
18/f
Úúh...nem miattad kapnának rossz jegyet...hanem mert megérdemlik. ne segíts nekik kérlek. Kérlek!Hidd el bőven lesz még az életben aki szeretne kihasználni és eldobni, és azt néha nehéz visszautasítani. Ezt még könnyű.
szerelmes meg akkor leszel ha előbb magadat szereted. Táncolj.
De éédi vagy Istenem, mindjárt felfallak :D Szerintem semmi gáz veled, nem egy mai sablontindézsder vagy. A sporttal ne parázz, elég, ha a jóga megy. Nem kell mindenkinek Cristiano Ronaldonak lenni, hogy zsonglőrködjön a labdával. Jó, mondjuk ezt pont lánynak írom. Jó dolog az olvasottság, én is sokat olvasok férfiként. Szerintem állj ki magadért, nem kell segítened a többieknek, mert úgysem segítenek vissza. Ha másképp nem becsülnek meg, akkor ennek a segítségnyújtásnak nincs értelme. Önmagadért kell, hogy szeressenek mások, nem a közösbe bedobált értékeid, segítséged miatt.
Még zsenge vagy, majd jön a szerelem, 14 évesen nem vagy elkésve. Most a tanulás az első, barátkozni tudsz online csoportokon belül is pl. Facen, aztán onnan már egyenes út a találkozásig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!