Melyik lenne a jobb? Ha egyszer elmennék prostihoz és tudnám hogy milyen vagy ha szűz maradnék úgy hogy nem tudom milyen?
Figyelt kérdés
18/f2016. jan. 31. 12:50
1/19 eznemlényeges válasza:
Szerintem azért még várhatsz, de ha tényleg úgy érzed hogy már nagyon kéne , akkor hajrá.
2/19 anonim válasza:
Ha nincsenek érzelmeid, megoldás lehet. Ha szeretetre vágysz, akkor nem ajánlom.
3/19 anonim válasza:
Èn prostinàl voltam először. Mindenkèpp èrdemes, szűz ne maradj.
4/19 anonim válasza:
Ha érzelem nincs, csak a technika maga, akkor a kezed is megteszi.
5/19 anonim válasza:
én prostihoz tuti nem mennék sose, nem tudnék felizgulni rá... meg azért a 10 percért elkér csomó pénzt és csak szétteszi a lábát vagy nézi az órát, mikor telik le vagy mittomén, nem tudom elképzelni... én eljárok haverokkal bulizni, onnan volt már egy-pár egyéjszakás kalandom, de pl. komoly kapcsolatom nekem se és szerelemből én se szexeltem még
6/19 anonim válasza:
én inkább szüzen halok meg, minthogy lúzerként prostihoz menjek.
7/19 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi a különbség az érzelmes és az érzelem nélküli szex között. :/
Nem volt még barátnőm.
De szerintem az is lúzer aki szűzként hal meg.
2016. jan. 31. 13:26
9/19 anonim válasza:
#7 nem mondtam azt hogy nem, de nagyobb lúzerség pénzért venni konkrét szexet.
amúgy meg nem igen érdekel más véleménye. Ez az én álláspontom, nem fontos sem helyeselni, sem követni.
10/19 anonim válasza:
Az is lúzer aki elmegy prostihoz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!