Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Melyik lenne a jobb? Ha...

Melyik lenne a jobb? Ha egyszer elmennék prostihoz és tudnám hogy milyen vagy ha szűz maradnék úgy hogy nem tudom milyen?

Figyelt kérdés
18/f
2016. jan. 31. 12:50
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

De akkor most mi a jó? Ha nem mész prostihoz és szűz maradsz lúzer vagy, de ha mész prostihoz akkor is.

Akkor?

2016. jan. 31. 13:40
 12/19 anonim ***** válasza:

Érzelmileg felnőni egy párkapcsolatot létesíteni.

De nekem igazából mindegy, lehetsz szűz, mehetsz prostihoz, te bajod.

2016. jan. 31. 13:42
 13/19 anonim válasza:
eggyik se jó megoldás
2016. jan. 31. 13:43
 14/19 anonim ***** válasza:
Szerintem is ultragáz fizetni a szexért. Aki nem tud magának nőt szerezni, az lúzer. Szűzen meghalni...ez most komoly?! Ahelyett, hogy ilyen butaságokon gondolkodsz, inkább ismerkedj! Az első alkalmat meg nem kell ennyire túlmisztifikálni, csak tudni fogod mit kell csinálni.
2016. jan. 31. 13:45
 15/19 anonim ***** válasza:

Javaslat: Fejleszted a személyiségedet, önismeretedet, ismerkedsz, megtanulsz kedves, segítőkész lenni. Keresel magadnak egy jó hobbit, alaposan kitanulod, hasznosan töltöd a szabadidőd. Elfelejted ezt az egész barátnő témát, csak igaz és minél közelibb, megbízható és bizalmas barátokat próbálsz gyűjteni, mindkét nemből. Egyszer csak a barátaid között felfedezed a leendő feleséged. Örülsz.

Aztán ha mégse jön be a dolog, még mindig elmehetsz valakihez 10 vagy 20 év múlva. Nem tartom valószínűnek, hogy a következő 50 évben hirtelen meghalj, szóval még ráérsz.

2016. jan. 31. 13:48
 16/19 anonim ***** válasza:

Ha csak azért mennél prostihoz, mert lúzerség szüzen "meghalni"/létezni, akkor ne menj, mert ilyen értelemben prostival elveszíteni nem is az, hogy lúzerség, hanem te attól ugyanakkora lúzer maradsz, mert pénzért vetted. Amiatt szokták lúzernek tartani a szüzeket, mert hogy nem tudnak nőt találni szexre/kapcsolatra, ha pénzért veszel egyet, ez a része semmit nem változik.

Viszont, ha egyszerűen zavar, hogy nincs tapasztalatod és úgy érzed, hogy az életben ezt (remélem csak egyelőre) nem tudom megoldani, akkor hajrá. Sokat dobhat az állapotodon a tudat, hogy már nem vagy szűz, ha neked ez egy fontos kérdés.

2016. jan. 31. 14:12
 17/19 anonim ***** válasza:

Mindenképp prosti.

Én is 18 évesen veszítette el a szüzességem egy 18 as prostival és tök jó volt. 33 éves vagyok,de emléxem mindenre(emlékezetes maradt)

Ne hallgass magányos gyk-s ribizlikre.

2016. jan. 31. 18:57
 18/19 anonim ***** válasza:

ma 18:57-nek igaza van

De sajnos nehéz kifogni az ilyen barátnő feelinges call girl lányokat..

2016. jan. 31. 19:53
 19/19 anonim ***** válasza:

Alapvetően én is az mellett vagyok, hogy jobb úgy dugni, hogy az ember meghódítja a nőt, mert jó az az érzés, hogy mégis önszántából fekszik le veled a nő, mert kíván téged, mint hogy elmész egy prostihoz és fizetsz neki 15 ezret (vagy nem tudom, mennyit, mert nem voltam ilyen nőnél soha).

18 éves vagy, én azt mondom neked, hogy inkább próbálj egy nőt keríteni. Viszont annak is igaza van, aki előttem írt, mégpedig sokszor az a baj, hogy mivel szűz vagy, ez érződik rajtad, és ezért nem tudsz a nőkkel bánni, ha viszont nem lennél szűz, másképp állnál hozzájuk, és ilyenkor elkél a prosti. Extra esetben meg már én is inkább a prostit javaslom, nekem van egy 27 éves szűz haverom, és olyan a hozzáállása a nőkhöz, hogy soha a büdös életbe nem fog egyet se megdugni, ha így áll hozzájuk, csak akkor lenne esélye, ha nem lenne szűz. Na, neki már én is ajánlottam, hogy menjen el, mert neki más lehetősége szerintem nincs.

Egyébként magamról tudom, hogy jobban jártam volna, ha kb. 15 éves koromban elmentem volna egy prostihoz, mert akkor egy csomó naiv tévképzettől megszabadultam volna a nőket illetően, és egy csomó lányt megdugtam volna, akiket viszont így elszalasztottam. A szüzességemet is csak 18 éves korom után vesztettem el... Elestem egy csomó élménytől, egy csomó lányt megdughattam volna. Nem véletlen, hogy egyes mediterrán országokban az apák viszik el a serdülő fiukat prostihoz, hogy tanulják meg, mi a dörgés... Nézd meg pl. a Maléna című filmet. :D

És a lányokra ne hallgass, nekünk, férfiaknak mást jelent a szex, mint nekik, mi másként állunk ehhez a kérdéshez. Ez szűz lány vonzó is lehet a férfiaknak, de egy szűz férfi sokszor esélytelenül indul hódító útra, mert naiv elképzelései vannak a nőkről, és ez érződik rajta. És a másik, hogy számunkra a szex az nemcsak a szerelemről szól, mi tudjuk élvezni az örömeit mindenféle szerelmi, magasröptű érzés nélkül is... Persze jó, ha a szerelem és a szex egy egységet alkot, de nekünk a szerelem a szexnek nem feltétele, mint a legtöbb lánynál. Szóval ne hallgass rájuk, ez a kérdés férfidolog.

2016. jan. 31. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!