Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyiben más? Az önkielégítéshez képest mennyivel és miben jobb a szex? Még szűz ffi vagyok bőven 20 felett . Csupán a viszketés erőseb mint önkielégítésben?
Figyelt kérdés
Csupán a viszketés erőseb mint önkielégítésben . Tudom ostoba kérdés de nincs megítélési alapom de kíváncsi vagyok . Megtudni soha nem fogom mert senkinek sem kellek soha.2015. júl. 27. 14:11
1/7 anonim válasza:
ezt pont ugy tudnám összehasnlítani, mint az autószimulátorokat az igazi vezetéssel.
kb semmi. mézesüveget nyaldosod kivülről.
szedd össze a t/keidet éés ujíts egy csajt, vagy menj prostihoz.
2/7 acelsziv válasza:
Gőzöm nincs miféle viszketésről beszélsz. Ha tisztán tartod magad és nincs semmi fertőzésed akkor nem kellene viszketned. Amúgy a különbség kb egy gyufa lángja és a nap hője közötti különbségnek felel meg
3/7 A kérdező kommentje:
Magömlés alatti viszketésre gondoltam.
2015. júl. 27. 14:36
4/7 A kérdező kommentje:
Ezzel a hasonlattal már értem miért kérdezik , hogy tudok így élni?
30 körül már le is tettem róla , hogy megtudom.
Az elkezdéshez már ilyen idősen öreg vagyok és ráadásul magamat sem tartom valamire. Külsőleg meg pláne nem .
Magamat ha nézem ,értem mi miatt alakult így. Mélyen átlagon aluli vagyok megjelenésre nézve.
Prostihoz nem megyek soha , olyan mélyre nem aljasodom le.
2015. júl. 27. 14:42
5/7 anonim válasza:
Fogalmam sincs, de mivel alacsony vagyok és ocsmány, ezért soha nem fogom megtudni. 28 vagyok, és bár rengeteget próbálkoztam lányoknál, még csak randi sem jött össze soha.
6/7 anonim válasza:
23 évesen voltam először nővel. addig maszti de here passzírozós módszerrel. a rángatós simogatós az csak néhány éve megy. (36 vagyok)de már több éve megszakításosan védekezünk asszonnyal. 2 különböző érzés a maszti és a szex. és az is különbözik ha megszakításosan, vagy beleélvezőssen van a befejezés.
7/7 anonim válasza:
Ha csak szigorúan az orgazmus fiziológás érzését (megfeszülő izmok, "kisülés" érzése) próbálnánk mindkettőről leválasztani... talán az hasonlít. De meg az is sokkal-sokkal másabb egy nővel. De azon kívűl a masztizás egy nulla... Egy lelkileg is kedves nővel is eltölteni egy füllledt estét, akivel a harmónia is megvan... a milliárd szoros öröm és boldogság. Főleg a lelki oldala miatt. Semmihez nem tudod hasolítani. Főleg nem egy masztizáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!