Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Érzett már valaki így?

Érzett már valaki így?

Figyelt kérdés
Elhagyott a barátnőm, de elrendezte szimpla sms-el.nem tudom miért mikor tegnap még a jövőnket tervezgettünk jól elvoltunk.férfi létemre szét hasad a szivem. Nem tudom hogy találok-e ilyen lányt, nem volt tökéletes,de mikor nagyon megvoltunk, akkor az úgyis volt. Öncsetek lelket belém. Bocsi a hibákért..
2017. szept. 14. 15:37
 1/9 A kérdező kommentje:
5 éve vpltunk eggyütt.én 38 vagyok ő 30
2017. szept. 14. 15:38
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Elhiszem, hogy ez most nagyon fáj, de hidd el, ezzel csak nyertél. Ha esetleg terveztetek ilyet, akkor gondolj arra, hogy milyen feleség, esetleg milyen anya lett volna egy olyan nőből, aki sms-ben szakít.
2017. szept. 14. 15:39
 3/9 anonim ***** válasza:
Túl leszel rajta, és rájössz, jobb így - addig zene-zene-zene.
2017. szept. 14. 15:47
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Csak már annyi mindent megéltünk.
2017. szept. 14. 15:48
 5/9 anonim ***** válasza:

hihetetlen, hogy egy sms-ben elintézte... ennyire üres?

Nem az emlékekből kell élned, fiatal vagy nagyon. Ha gy kicsit feljössz ebből a mélyből nézz körül! gyönyörű a világ - és nagyon fontos a JELENLÉT- jelenléti tudatállapot. Plótinosz egyszerűen istenségnek nevezi a Jelenlétet.

2017. szept. 14. 15:55
 6/9 A kérdező kommentje:
Hát igen még most sem ,hiszem el hogy egy smst érdemeltem. Pedig nem voltam rossz hozzá.
2017. szept. 14. 16:00
 7/9 anonim ***** válasza:
A noktol ne is varj egyebet....Gerinctelen fergek szinte mind!
2017. szept. 14. 21:39
 8/9 anonim ***** válasza:
na 7-es! nem kell itt kontrázni.
2017. szept. 14. 21:45
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha nem volt gerince ahhoz, hogy eléd álljon, és megmondja hogy figyi sajnos ez részemről nem fog menni akkor ne bándd. De ne aggódj, rengeteg értékes nő van még a világon, majd találsz egy újat, akivel szintén jó élményeid lesznek, fel a fejjel!
2017. szept. 15. 02:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!