Mit tegyek, hogy elmúljon a magány érzetem?
Ha lenne sok barátod biztos nem éreznéd magad így,vagy ha szerető nagyobb családi légkör venne körül. Mivel én magam lemondtam nagyrészt a párkeresésről,mert azt tapasztaltam,hogy megcsalnak,átvernek hiába adom a maximumot,hiába vagyok korrekt,rendes nekem pedig olyan a személyiségem,hogy nem tudom ezt elviselni,hogy van valaki megbízok benne,tervezünk majd lelép aztán jön egy új és kezdődik előröl.
Ha lennének igazi barátaim nagyon jól ellenék,de alig van és egyre kopnk meg ugye nekik van kapcsolat,család stb szóval rengeteget vagyok egyedül. ÉN lekötöm magam a nettel,tudom időpazarlás,de ilyenkor nem is gondolok semmi rosszra,vagy vásárolgatok,sétálok,filmezek,játszok ilyenek.
#13 Igen, valószínű, hogy ha olyan lenne a családi és szociális hálóm, ami kielégít, akkor nem jönne ez elő, vagy csak kevésbé. Én is lemondtam nagyrészt a párkeresésről, bár kicsit más okból kifolyólag, mint te.
Mint írtam a kérdésben, hogy igyekszem elnyomni magamban a magányt, azt jelenti, hogy lekötöm a figyelmem, dolgozom sokat, futok, hobbim is van. De mégis rág belülről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!