Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit tegyek, hogy elmúljon a...

Mit tegyek, hogy elmúljon a magány érzetem?

Figyelt kérdés
Próbálom elnyomni magamban, de nem megy. Nektek mi a módszeretek, hogy ez ne kínozzon?

2018. júl. 5. 23:07
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
#10 Igen, én is arra gondolok, hogy amiatt lehet, hogy régóta vagyok egyedül. Szerinted mindenkinek KELL társ?
2018. júl. 6. 09:03
 12/15 A kérdező kommentje:
Nem társat keresek! A kérdésem az, hogy tud-e valaki megoldást arra, hogy ne legyen magány érzésem anélkül, hogy párt keresnék. Tehát az egyedülállóságban akarom megszűntetni ezt.
2018. júl. 6. 09:18
 13/15 anonim ***** válasza:

Ha lenne sok barátod biztos nem éreznéd magad így,vagy ha szerető nagyobb családi légkör venne körül. Mivel én magam lemondtam nagyrészt a párkeresésről,mert azt tapasztaltam,hogy megcsalnak,átvernek hiába adom a maximumot,hiába vagyok korrekt,rendes nekem pedig olyan a személyiségem,hogy nem tudom ezt elviselni,hogy van valaki megbízok benne,tervezünk majd lelép aztán jön egy új és kezdődik előröl.

Ha lennének igazi barátaim nagyon jól ellenék,de alig van és egyre kopnk meg ugye nekik van kapcsolat,család stb szóval rengeteget vagyok egyedül. ÉN lekötöm magam a nettel,tudom időpazarlás,de ilyenkor nem is gondolok semmi rosszra,vagy vásárolgatok,sétálok,filmezek,játszok ilyenek.

2018. júl. 6. 11:57
 14/15 A kérdező kommentje:

#13 Igen, valószínű, hogy ha olyan lenne a családi és szociális hálóm, ami kielégít, akkor nem jönne ez elő, vagy csak kevésbé. Én is lemondtam nagyrészt a párkeresésről, bár kicsit más okból kifolyólag, mint te.

Mint írtam a kérdésben, hogy igyekszem elnyomni magamban a magányt, azt jelenti, hogy lekötöm a figyelmem, dolgozom sokat, futok, hobbim is van. De mégis rág belülről...

2018. júl. 6. 17:48
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem elnyomni kell hanem kimondani a félelmeidet beszélni az érzésedről megkeresni magadban az okokat és a megoldást is hogyan tehet jobbá a magny érzet akkor fog megszünni ha szembe mész a félelmeiddel. Ha pl félsz az ismerkedéstől leszólitasz egx általad tetszett személyt... és ennek a sikeréből táplálkozol és leszel többb
2018. júl. 7. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!