Mit csinálhatnák hogy elmuljon ez az érzés? Illetve hogy változtassak? Többi alul
szia
Ha a belső feszültségtől van pánikrohamod add ki. Sportal, táncal, mozgással, yoga, futás. Ettől jobb lesz a közérzeted...
Légző gyakorlatok jók. Azt csináld mellé.
Számomra azért fájdalmas ez a kérdés, mert a szüleidtől kellene ezt megkérdezni, hogy mi a teendő.
Ugyanakkor nagyon sok szülőnek vagy fogalma sincs, vagy nem veszi komolyan ami történik a gyermekével.
Illetve a tini-k inkább beszélik meg saját kortársukkal a tényleg komoly dolgokat, mint a szüleivel.
Ez meg szerintem azért van, mert akkora nagy a különbség a generációk között...
Még pszichológus esetleg segíthet.
Jó lenne ha a szülők tudnának a gyerek szemével látni a világot egy kicsit, és fordítva.
Sehogy sem könnyű. Voltam én is ebbe a cipőbe. BAromi szar tudom...
Még azt javasolnám. Amikor csak teheted, kapcsold ki a netet.
Menj ki sétálni és probálj beszélgetni az emberekkel, az eladóval, akivel csak tudsz.
Az Online tér tönkreteszi a valódi kapcsolatokat, és különösen az érzelmekre van rossz hatással.
Szóval kapcsold ki a géped és fedezd fel a világot. :-)
Egy bibliai gondolat! Máté evangélium 5:3 "Boldogok, akik tudják, hogy szükségük van Istenre."
A megoldás és a segítség Isten Szavában van. Egy kincsestár amely felbecsülhetetlen ebben a félelmekkel teli világban.
"Nagyon ideges lettem egyszerűen nagyon sok dolog "összejött"..
Például mi jöhet össze egy 15 éves lánynak? Nincs gondja kajára, szállásra, ebben a korban nincs szexuális gond. Annyi a napi gondja, hogy beballagjon a suliba és ott csendben meghúzódva ne csináljon valami baromságot. Minden összejött? Valaki nem lájkolt a fészen? Nem nézett rád egy fiú? Ezek bizony nagyon komoly problémák. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!