Mi a magyarázat arra, hogy valaki számkivetett az életben?
Magamról néhány dolog:.
Mindíg is "tartalék voltam. Ha valakinek szüksége van valamire, akkor is csak utolsó vagyok akihez fordulnak. Barátaim csak ideig-óráig vannak. Ha egy társaságban vagyok, pl osztálytársaimmal jövök el az iskolából, ők fújják, én ha meg is szólalok, nem hallják. Nyitott vagyok az emberek felé, kifejezetten szeretek kommunikálni, de az is csak egy alkalmi dolog ha egy emberrel ismerkedek....onnantól kezdve csak egy emlék.
Mi lehet az ok? A kisugárzás? Nem vagyok túl jóképű? Kövér az nem vagyok, annyira vékony sem...(180 cm, 70kg)
Valamiért nem szeretnek az emberek. Alázatos vagyok, alkalmazkodok, talán az is baj lehet? Az is hogy kedves vagyok?
Vagyunk itt egynéhányan, akik ebben a cipőben járnak...Hozzátok szól ez a kérdés, mi a meglátásotok?
18F
A lányoknál sincs szerencsém. Ha ráírok egy egy lányra, még ha ismerjük is egymást látásból, természetesen nem ír vissza. Ha bejelölöm Facebookon, vissza sem jelöl.
Fura....mintha ez lenne a sorsom...mintha az akarná valami hogy senkim se legyen.
Lehet, hogy azért nem jelöl vissza egy lány, mert csak látásból ismer. Minimum legyél vele köszönőviszonyban, néha beszélgessetek, ha csak 1-2 percet is, és már biztos, hogy vissza fog jelölni.
Ha pedig tudod egy lányról, hogy egy másik fiút, akit szintén csak látásból ismer, visszajelölt, de téged nem, akkor ez azért van, mert az a fiú tetszik neki, te azonban nem.
Alkalmas időben írsz annak a lánynak? Nem túl korán, túl későn, ilyesmi?
Én nő vagyok, van egy férfiismerősöm, aki rendszeresen éjjel 10-11 között ír rám. Pedig tudja, hogy valamikor 4.30 és 5 között nekem már ébresztő van, tehát gondolhatja, hogy akár már 8:20-8:30-kor nálam lámpaoltás van. Akár picit előbb is.
Amiért ilyen figyelmetlen, veszített nálam a vonzerejéből. Már nem tartom olyan jófejnek. Hiszen felébreszt az üzenetével. Ez miért nem jut eszébe vajon valakinek?? Ezzel csak azt érte el, hogy lenémítottam a vele való üzenethangokat, így már azt sem tudom, hogy mikor ír. :D Biztos csodálkozik, hogy miért nem írok neki vissza. Csak. Mert ilyen oktondi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!