Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért nem tudok lányokkal...

Miért nem tudok lányokkal beszélni? Magyarázat lent.

Figyelt kérdés
Akárhányszor találkozok lányokkal, vagy idegenekkel akikkel beszélni kéne sajnos nem tudok mit beszélni velük, semmi nem jut eszembe, nem akarom őket untatni a saját témáimmal. Sajnos ez nem csak személyesen hanem interneten is így van. Nincs elég önbizalmam semmihez. Mit tegyek?
2016. febr. 10. 21:00
 1/2 gnoomage ***** válasza:

Ez ismerős... Pont akkor találkozol olyan lányokkal akik csak hallgatni szeretnek és nem szószátyárok amikor nem jut eszedbe semmi + ha még tetszik is a lány...

Itt sajnos nem fogsz előre jutni, nem tudod megoldani úgy, hogy nem próbálod meg elindítani a beszélgetést... Ha annyira nincs semmi téma vegyél észre valamit és kezdj el arról beszélni, így legalább valami esélyed lesz... Nálam már bevált, igaz sajnos rossz lánynál...

2016. febr. 10. 21:10
 2/2 anonim ***** válasza:

"untasd" őket. ha nem kezded el, honnan tudod, hogy tök véletlenül nem közös az érdeklődésetek?

a legtöbb ember, aki először találkozik valakivel, az nem tudja, hogy a másik fél mi iránt érdeklődik.

engem őszintén nem szokott érdekelni, nekem van rengeteg mesélnivalóm, persze rákérdezek előtte, hogy érdekli-e, és ha igen, elmesélem neki, akár hosszan, és ez kölcsönös, ha mond valamit, meghallgatom...ebből alakul majd ki köztetek valami vázlat, hogy mégis mi az, amiben esetleg egyet értetek és mi az, amiben nem.

és emiatt ha balul sül el, sosem magamat hibáztatom, nem egyszer kerültem már olyan szituációba, hogy végighallgatott, de egy idő után megunta, és inkább szó nélkül megszakította velem a kapcsolatot...hát ő baja, ha engem valami kifejezetten untat, akkor szólok, de legtöbb esetben próbálok érdeklődően figyelni, ahelyett, hogy egyből rávágjam, hogy sose érdekelt, most se fog.

2016. febr. 15. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!